Voorkomen is beter dan genezen. Zeker wanneer het gaat om bedrijfsactiviteiten die een potentieel gevaar vormen voor de bodemkwaliteit. Dit vraagt om gerichte preventie. Bij Antea Group ondersteun je klanten bij deze opgave.

Dit is jouw uitdaging
Als junior adviseur milieutechnische constructies adviseer je klanten over het herstel en onderhoud van bodembeschermende voorzieningen. Hiernaast werk je samen met een constructeur aan het ontwerp van nieuwe bodembeschermende voorzieningen. Denk hierbij aan was- en tankplaatsen, tankparken, laad- en losplaatsen en bedrijfsrioleringen. In deze afwisselende functie ben je niet alleen op kantoor, maar ook buiten aan het werk. Je wordt in een voorbereidende en toezichthoudende rol betrokken bij de aanleg van voorzieningen of bij herstelwerkzaamheden. Je ondersteunt en functioneert in een klein team waarbij je projecten van A tot Z doorloopt. Het Containershield ontwikkeld door Antea Group en Nolim is een mooi voorbeeld van een milieutechnische oplossing http://www.anteagroup.nl/nl/diensten/containershield. Je standplaats wordt in overleg Almere of Capelle a/d IJssel.

Wat vragen we van jou?
In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over:

  • een afgeronde hbo-studie Civiele Techniek, Bouwkunde of Milieu;
  • kennis van beton- en asfalttechnologie;
  • minimaal 1 jaar werkervaring;
  • rijbewijs B-E;
  • afgeronde cursussen NRB en Deskundig Inspecteur zijn een pré;
  • een proactieve instelling en goede verbale en schriftelijke vaardigheden.

Werken bij Antea Group
Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt laten aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie. Antea Group Understanding today. Improving tomorrow.

Antea Group en Milieu
Als onafhankelijk advies- en ingenieursbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Milieu is daar één van. De businesslijn Milieu biedt brede dienstverlening op het gebied van bodem- en milieuvraagstukken. Dit doen we onder meer als het gaat om milieuwet- en regelgeving en op thema's zoals lucht, geluid en trillingen. De businesslijn biedt daarnaast meerwaarde in de totale bodemketen: van saneringsopgave tot bodembeheer, van bodembeleid tot inrichting.

Interesse?
Graag ontvangen we een cv en een motivatie waaruit blijkt wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt.

Meer informatie:
Neem contact op met Wiepie van der Meulen, telefoonnummer (0513) 63 4248.