Werkgebied: Veiligheid
Functie: Adviseur
'Een vliegende start van de je carrière, aan de slag met interessante opdrachten op het gebied van veiligheid? Antea Group daagt je uit.'

Dit is jouw uitdaging
Als junior adviseur bij de adviesgroep SAVE werk je samen met ervaren specialisten en adviseurs aan complexe veiligheidsvraagstukken voor industrie en overheid. Onze cultuur? Kennis delen, samen gaan voor het optimale resultaat voor de klant. Je werkzaamheden bestaan, afhankelijk van het vraagstuk en jouw opleiding, onder meer uit het uitvoeren van (kwantitatieve) risicoanalyses en effectberekeningen, meeschrijven aan documenten omtrent explosieveiligheid, research & development en modelontwikkeling. Uiteraard bieden we je de ruimte en de kansen om uit te groeien tot een zelfstandig adviseur. Jouw standplaats wordt in overleg Capelle a/d IJssel, Deventer of Heerenveen.

Wat vragen we van jou?
In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze functie in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende criteria:

  • een afgeronde technische hbo- of wo- studie zoals chemische technologie, (technische) natuurkunde, (toegepaste) wiskunde, embedded systems en information technology met bij voorkeur een ambitie of specialisatie in veiligheidskunde;
  • 0 tot 3 jaar werkervaring;
  • een zelfstandige en ondernemende werkhouding;
  • het talent om verder te denken wanneer anderen stoppen;
  • goede communicatieve vaardigheden (schriftelijk en mondeling, ook in het Engels);
  • je werkt graag samen en staat open voor inbreng vanuit je omgeving.

Werken bij Antea Group
Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt laten aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Veiligheid
Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Binnen de businesslijn Veiligheid bieden we specialistische dienstverlening op het gebied van industriële veiligheid, crisisbeheersing en -preventie en brandveiligheid. Met het label Van der Heide zijn we marktleider op het gebied van (elektro)technische veiligheid en kathodische bescherming, veiligheidsinspecties en elektrotechnische opleidingen. Daarnaast werkt de businesslijn aan de nieuwbouw en renovatie van openbare gebouwen, kantoren of industriële bouwwerken.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse
Laat ons in een motivatiebrief en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt. Je kunt op deze vacature reageren tot 6 november. Gesprekken vinden plaats op 1, 2 of 8 november houd daar alvast rekening mee in je agenda.

Meer informatie:
Neem contact op met Ester Turubassa, telefoonnummer (06) 29 73 90 72.