Jij maakt het verschil bij de klant door diepgaande proces- en systeemkennis te combineren met operationele daadkracht.

Ze richten zich met de sterk groeiende Business Technology praktijk volledig op snelle, flexibele ontwikkeling. Daarmee onderscheiden ze de volgende vier proposities: Agile applicatie-ontwikkeling, Cloud BI, datamanagement en Internet Of Things. Hierbij werken ze nauw samen met vooraanstaande technology partners als Mendix, Yellowfin en Boomi. Bij de projecten ligt de focus op innovatieve applicaties voor telefoon, tablet en desktop, zoals mobiele buitendienst apps, klantportalen en workflowapplicaties.

Ze geloven in het zoveel mogelijk combineren van de rol van Business Consultant en IT Consultant. Hierdoor wordt het werk voor mensen niet alleen een stuk leuker, het zorgt er tevens voor dat ontwerp en ontwikkeling van innovaties sneller en beter gaan door minder overdrachtsmomenten. Het kunnen combineren van de benodigde skills is niet voor iedereen weggelegd. Wij zijn op zoek naar talentvolle communicatieve academici met aantoonbare analytische en IT-vaardigheden. De consultants beschikken over een bovengemiddeld portie daadkracht om bij toonaangevende klanten zoals KPN, Heineken, Alliander, BAM, ABN Amro en Essent het verschil te kunnen maken.

Wat kan je verwachten?

  • Jonge, ambitieuze omgeving waar ontwikkeling centraal staat.
  • Direct veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
  • Gestructureerde coaching van een eigen mentor.
  • Evenementen en borrels met je collega’s, skitrips and many more ๐Ÿ˜‰
  • Salaris vanaf €2.700,- (als starter, daarna afhankelijk van werkervaring) met bonus, leaseauto, laptop en telefoon

Wat breng jij mee?

  • Vwo en een afgeronde universitaire masteropleiding in de richting van Natuurkunde, Econometrie, Informatica, Technische Bedrijfskunde, Economie, Lucht- en Ruimtevaarttechniek of Psychologie.
  • Affiniteit met het doorvoeren van verandering is een pré.

Solliciteren?
Merel Vergunst (Qompas) begeleidt jouw sollicitatie bij deze consultancy organisatie. Wil je meer informatie over de functie en alle ins & outs van de sollicitatieprocedure? Stuur dan gerust een appje naar mij 06 - 1334 1649.

Je sollicitatie start eenvoudig. Stuur je cv via onderstaande button of mev@qompas.nl naar Merel. Zij neemt binnen 1 werkdag contact met jou op over het vervolg.

 

Merel Vergunst - Recruiter - recruiter bij Qompas Consultancy
Merel Vergunst - Recruiter
Stel je vraag via: