Wegens de groei van Qompas is de afdeling Campus op zoek naar een starter die als Campus Marketeer ons team wil versterken. Qompas heeft een uitgebreide pool met hbo/wo studenten en starters die zich aan het eind van hun studiefase gaan oriënteren op de arbeidsmarkt. Wij bieden hen de mogelijkheid om kennis te maken en te solliciteren bij toonaangevende bedrijven en begeleiden hen met het sollicitatieproces voor inhousedagen, business courses en traineeships.

Startdatum: in overleg te bepalen en mogelijk per direct
Standplaats: Leiden

Als Campus Marketeer zorg jij dat Qompas nóg bekender wordt onder zowel gebruikers (studenten/starters) als onze klanten. Hierin ben je verantwoordelijk voor Qompas’ deelnames aan bedrijvendagen en carrière-events door heel Nederland. Daarnaast breng je studenten/starters op een actieve en inhoudelijke manier in contact met Qompas d.m.v. cv-checks, workshops en (social media-)campagnes. Je bent het komende jaar het gezicht van Qompas en aanwezige op (bijna) alle evenementen. Jouw verantwoordelijkheden in het kort:

 • De Qompas-database is jouw goud en dat wil je graag zo houden. Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de database en voor nieuwe instroom;
 • Om bovenstaande doelstelling te bereiken werk je samen met organisaties van bedrijvendagen en careerevents op hogescholen en universiteiten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor tientallen samenwerkingen met studie- en studentenverenigingen en voor de deelname aan grote carrière-events;
 • Maakt advertenties (off- en online!) en zet deze uit bij onze partners;
 • Je verzint marketingacties rondom onze activiteiten (sollicitatietrainingen, cv-checks etc).

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde hbo of wo opleiding en maximaal 3 jaar werkervaring;
 • Ervaring binnen recruitment of employer branding is een pré;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep en voelt hun wensen en behoeften feilloos aan;
 • Je bent representatief, klantgericht en je hebt een goede commerciële antenne;
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Je bent outgoing, ondernemend en zelfstartend;
 • Je bent een echte aanpakker en in het bezit van een rijbewijs!

Bedrijfsprofiel
Qompas (gevestigd in Leiden) brengt al 20 jaar, via een geavanceerd digitaal concept scholieren, studenten en young professionals in direct contact met hogescholen, universiteiten en de top 500 aan werkgevers. We helpen scholieren, studenten en young professionals met hun studie- en carrièrekeuze. Universiteiten, hogescholen en werkgevers uit de top 500 helpen we met het versterken van hun “brand” en de werving van nieuwe studenten en jong talent.

De afdeling Campus
Het Qompas Campus Team is een hecht team dat intensief samenwerkt aan het succesvolle concept. De sfeer is collegiaal, informeel en er is veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën.

Solliciteren?
De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes en vinden plaats in januari. Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Anne-Roos van Bourgondiën via 071 – 581 55 88 of arb@qompas.nl.

Anne-Roos van Bourgondiën - Recruiter - recruiter bij Qompas
Anne-Roos van Bourgondiën - Recruiter
Stel je vraag via: