Een rol als business consultant combineren met die van IT consultant? Dat kan! In de rol van Junior Consultant Technology ga je aan de slag bij toonaangevende klanten zoals Schiphol, KPN, Heineken, BAM, ABN Amro en NS.

De functie
Samen met de klant zoek je naar oplossingen en verbeteringen die direct impact hebben op de organisatie en het bedrijfsresultaat. In de rol van Consultant Technology doe je dat door hen te adviseren over toepassingen van moderne technologieën bij procesverbeteringen. Denk bijvoorbeeld aan een applicatie, rapportage tool, datawarehouse of robots. Je bent van A tot Z verantwoordelijk. In de praktijk betekent dit dat je in een project bijvoorbeeld workshops organiseert met diverse stakeholders om requirements boven tafel te krijgen. Vervolgens ga je met een team aan de slag en ontwikkel je IT oplossingen. Gedurende het project stem jij continu af met de opdrachtgever en het team. Uiteraard zorg je ook voor een soepele implementatie. Weer een klant blij gemaakt!

Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, maar je hebt altijd een sterk team als achterban. Het team bestaat uit ervaren collega-consultants, bovendien krijg je je eigen mentor ter bevordering van je persoonlijke én professionele ontwikkeling.

Wat kan je verwachten?

  • Zeer toonaangevende vernieuwende projecten bij gerenommeerde bedrijven
  • Salaris vanaf €2.700,- (als starter, daarna afhankelijk van werkervaring) met bonus, leaseauto, laptop en telefoon
  • Jonge, ambitieuze omgeving waar ontwikkeling centraal staat
  • Direct veel vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Gestructureerde coaching van een eigen mentor
  • Vele (online) evenementen en borrels met je collega’s

Wat breng jij mee?
De combinatie van skills die nodig zijn om succesvol te zijn in deze functie zijn niet gering. Naast dat je inhoudelijke je mannetje moet staan, heb je ook uitstekende ‘social skills’. Je bent communicatief zeer sterk en weet betrokkenheid en draagvlak te creëren.

  • Vwo en een afgeronde universitaire masteropleiding met een sterk technische of cijfermatig component
  • Je bent een starter en hebt tot 3 jaar werkervaring
  • We worden erg blij van aantoonbare affiniteit (eventueel vanuit studie) met RPA, Power BI , Matlab en/of Python
  • Je bent analytisch en conceptueel sterk

Solliciteren
Leuk! Wij ontvangen graag jouw cv, eventueel inclusief motivatie. Reageer via onderstaande button. Eerst meer weten of nog aanvullende vragen? Stuur dan gerust een appje naar Ellen Luijben(Qompas): 06 10 43 47 60.

Qompas Talent Coaches begeleiden jouw sollicitatie, geven jou tips en beantwoorden al jouw vragen.

Ellen Luijben - Lead Recruiter - recruiter bij Qompas Recruitment
Ellen Luijben - Lead Recruiter
Stel je vraag via: