Ga jij voor een gave baan in een technisch complex werkveld? Ben jij in staat mee te werken aan uitdagende vraagstukken en jezelf te ontwikkelen in het engineeringsvak?

Wat houdt de functie in?

Als engineer ontwerp je binnen multidisciplinaire projectteams de secundaire installaties voor de door Liander en TenneT beheerde elektriciteitsnetten. De basis van je werkzaamheden wordt gevormd door je engineeringskennis op het gebied van besturing, automatisering, netbeveiliging en telecom. Deze technische kennis gebruik je om elektrische installaties te ontwerpen, te specificeren en in detail uit te werken.
Daarnaast zal je de bewezen besturingsmethodieken en technieken goed moeten doorgronden om te kunnen bepalen of deze vervangen moeten worden. Qirion is sterk innoverend, maar altijd met de netstabiliteit als uitgangspunt. Verder komt, door de toenemende behoefte aan informatie, de nadruk steeds meer te liggen op het opbouwen en zinvol analyseren van grote hoeveelheden data. De projecten betreffen zowel uitbreiding van de bestaande installaties als het bouwen van complete nieuwbouwprojecten.

Je werkzaamheden bestaan verder uit:

  • Het maken van materiaalspecificaties;
  • Aanvragen van offertes;
  • Samenstellen van montagebestekken;
  • Betrokken bij de realisatie en inbedrijfstelling van de installaties.

Wat vragen we van je?

De enthousiaste secundaire engineer die wij zoeken is communicatief sterk, analytisch, accuraat en resultaatgericht. Je beheerst je vakgebied en je werkt het liefst samen om vervolgens als team een uitstekend resultaat neer te zetten. Vanwege het werken in projecten ben je bereid om te reizen en door je flexibele houding kun je moeiteloos pieken in je werk opvangen.

Verder beschik je over:

  • Een afgeronde HBO of WO-opleiding Elektrotechniek, Energietechniek of Industriele Automatisering;
  • Kennis van elektriciteitsnetten en tekensystemen autocad/ elcad is een grote pré;
  • minimaal 1 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke omgeving.

Jouw arbeidsvoorwaarden?

Een uitdagende en zeer afwisselende baan bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Uiteraard hoort hier een prima salaris bij in schaal 7 (max.€3.942,-), afhankelijk van kennis en ervaring.

Onderstaand een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

op fulltime basis een Persoonlijk Budget van 18% van het jaarsalaris. Je kunt dit laten uitbetalen, er extra verlofdagen van kopen of storten in je pensioen.
een vergoeding van 70% van het wettelijk minimum loon over de ouderschapsverlofuren. Dit geldt bij het opnemen van ouderschapsverlof na 1 jaar dienstverband.
elk jaar 36 uur (4,5 dag) extra spaarverlof. Dit verlof kan je opnemen of maximaal 10 jaar sparen voor bijvoorbeeld een sabbatical.
een duurzaam inzetbaarheid budget van € 500,-. Deze kun je inzetten voor bijvoorbeeld loopbaanontwikkeling, een sportabonnement en/of arbo-proof thuiswerkmeubilair.
een ABP-pensioen waarvan Alliander 70% betaalt.
een vaste eindejaarsuitkering van 5,94%.
Alliander biedt veel ruimte en mogelijkheden voor jouw ontwikkeling. Daarvoor werken we samen met de beste opleiders van Nederland. Je kunt kiezen uit een breed aanbod aan trainingen, workshops, opleidingen, studieboeken, webinars en E-learningmodules.
een NS Business Card of als je met de auto reist een kilometervergoeding.
een bruto bijdrage van € 360 en kortingen bij afname van een aanvullende verzekering als je een collectieve ziektekostenverzekering bij Zilveren Kruis Achmea hebt.
een laptop en mobiele telefoon, anders: Bring Your Own Device.
Bij Alliander verbaas je je over de fijne arbeidsvoorwaarden. We hebben ze hier voor je op een rij gezet https://werkenbij.alliander.com/arbeidsvoorwaarden.

Jouw Reactie

Standplaats: Amsterdam

Voor meer informatie over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Kasia Holowacz, Corporate Recruiter, via 06- 189 70 663 of kasia.holowacz@alliander.com.

Wil je direct solliciteren, upload dan je curriculum vitae en een duidelijke motivatie via de 'direct solliciteren'-button.

Screeningbeleid
Alliander screent alle sollicitanten. Afhankelijk van de functie bestaat de screening uit de volgende stappen: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma's, een integriteitsonderzoek en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Recruiter

Kasia Holowacz
Telefoonnummer:

+31 (6) 18970663


Godelief Wösten - Campus Recruiter - recruiter bij Alliander
Godelief Wösten - Campus Recruiter
Stel je vraag via: