Lijkt het je interessant om te werken op het snijvlak van business en ICT en daarmee een brug te slaan tussen ‘klant en techniek’? Heb je (bijna) je informatica-opleiding op HBO of universitair niveau afgerond en wil je je talenten laten zien?

Jouw rol
Trap je carrière af als Young Professional bij Capgemini en maak een verschil in de wereld van ICT

Lijkt het je interessant om te werken op het snijvlak van business en ICT en daarmee een brug te slaan tussen ‘klant en techniek’? Heb je (bijna) je informatica-opleiding op HBO of universitair niveau afgerond en wil je je talenten laten zien? Zoek je een werkgever waar je de ontwikkelingsmogelijkheden krijgt die passen bij jouw ambities? Trap je carrière dan af als Junior ICT Consultant bij Capgemini.

Klanten adviseren over de beste ICT-oplossingen en je tanden zetten in de techniek
Bij Capgemini start je vrijwel direct op een project bij een klant. We adviseren de grootste bedrijven van Nederland en jij krijgt de kans om hier een uniek kijkje in de (ICT-)keuken te nemen. Afhankelijk van jouw voorkeur en talenten start je bijvoorbeeld als Test Consultant, Software Ontwikkelaar, technisch SAP consultant, Sharepoint Professional of Online Technology Consultant. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden die we je kunnen bieden. In welke functie je ook begint, je zit altijd met de klant om tafel om de beste ICT-oplossing te zoeken. Maar hierbij zet je ook vaak je tanden stevig in de techniek. Dat doe je uiteraard niet alleen. Je werkt in een team met ICT-professionals met elk hun eigen expertise. Collega’s waar jij als Junior ICT Consultant veel van kunt leren en mee kunt sparren.

Wie we zoeken
Om als Junior ICT Consultant jouw carrière te starten bij Capgemini heb je een afgeronde (technische) informatica-opleiding op HBO of WO niveau en vind jij het een uitdaging om, naast het adviseren van de klant, ook de techniek in de duiken. Wees je er wel van bewust dat jouw projecten door heel Nederland zitten, een zekere reisbereidheid wordt dus wel van je verwacht. Daarnaast beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Over Capgemini

Met bijna 145.000 mensen in meer dan 40 landen is Capgemini een van de meest vooraanstaande aanbieders van consulting, technology en outsourcingdiensten. Samen met zijn klanten creëert en realiseert Capgemini resultaatgerichte business- en technology-oplossingen, toegesneden op de klantbehoefte. Capgemini levert aantoonbaar toegevoegde waarde aan de prestaties en veranderingsprocessen van klanten in een groot aantal branches. Daarbij werkt Capgemini op een onderscheidende manier - the Collaborative Business Experience™ - aan het behalen van snellere en betere resultaten in samenwerking met klanten en technologiepartners. Dit houdt onder meer in dat we jou volop kansen bieden, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, om samen met vakgenoten het maximale uit jezelf en jouw carrière te halen. Ga relaties aan, ontwikkel jezelf en creëer impact. Je kunt rekenen op een afwisselende baan in een inspirerende en collegiale sfeer.

Kenmerkend voor Capgemini is dat we vrijwel alle specialisaties zelf in huis hebben en altijd samen mét de klant werken aan de beste oplossing, in plaats van vóór de klant. We hebben een aantal waarden die we met elkaar delen, namelijk eerlijkheid, durf, vertrouwen, vrijheid, teamgeest, bescheidenheid en plezier.

Wat we bieden - Ruim opleidingsbudget en onbegrensde doorgroeimogelijkheden
Vanaf dag één investeren we in jouw ontwikkeling. Capgemini heeft een zeer ruim budget voor opleiding beschikbaar gesteld. Bij de Capgemini Academy in Nederland én de Capgemini University in Parijs leer je de fijne kneepjes van het consultancyvak en volg je specialistische ICT trainingen. Ook kun je hier de officieel erkende certificaten behalen. Als Junior ICT Consultant heb je, naast een persoonlijk opleidingsprogramma, vrijwel onbegrensde doorgroeimogelijkheden. Je kunt je verder specialiseren of juist een zijstap maken naar een ander bedrijfsonderdeel. En als jij een echte uitblinker in ons vak blijkt te zijn, kan je bovendien geselecteerd worden voor het Fast Forward programma. Een programma dat nog intensievere begeleiding, speciale bijeenkomsten en een versnelde doorstroomroute biedt aan een zéér selecte groep talenten binnen Capgemini.

Het wereldwijde kantorennetwerk geeft jouw werk bovendien een interessant internationaal tintje. Zo werk je bijvoorbeeld samen met mensen uit India en volg je trainingen in het buitenland. Er zijn bovendien voorbeelden van collega’s die een project in het buitenland gaan doen of zelfs vertrekken naar Capgemini Australië!

Vrijheid, een eindejaarsuitkering, lease auto én direct een vast contract
Veel Young Professionals kiezen voor Capgemini vanwege onze cultuur. Bij ons heb je alle mogelijkheden van een groot bedrijf, maar de bescheidenheid en sfeer die je eerder bij een klein bedrijf verwacht. We kennen zeker geen Amerikaanse cultuur. We zijn bereid elkaar te helpen, werken op basis van vertrouwen en bieden je de vrijheid om je te ontwikkelen en nieuwe initiatieven op te pakken. Ook je arbeidsvoorwaarden zijn natuurlijk goed geregeld:

  • Direct een vast contract
  • Eindejaarsuitkering
  • Premievrij pensioen
  • 26 vakantiedagen (je kunt er nog meer bij kopen)
  • Telefoon en laptop van de zaak en alle bijbehorende faciliteiten om flexibel en op elke locatie te kunnen werken
  • Maandelijkse mobiliteitsvergoeding die je kan gebruiken voor een lease auto of bruto uit kan laten keren. Je bent in principe vrij om de auto te kiezen die je wilt.

Interesse?
Wij zijn continu op zoek naar young professionals die het verschil willen maken in de wereld van ICT. Trap jij ook je carrière af bij Capgemini? Solliciteer dan via de button "solliciteer op deze vacature" onderaan óf bovenaan deze pagina.

Wil jij liever eerst op een informele manier kennis maken met Capgemini door sfeer te proeven en met een aantal consultants te praten, voordat je daadwerkelijk solliciteert? Meld je dan hier aan voor onze XperienceDay.

Vragen over deze vacature?
Neem contact op met Anne Hilberink
anne.hilberink@capgemini.com

Koen van den Dungen - Corporate Recruiter - recruiter bij Capgemini
Koen van den Dungen - Corporate Recruiter
Stel je vraag via: