Waar geef jij Java het ja-woord? Op het Reykjavikplein in Utrecht. Althans dat hopen we, want daar zit onze (ahum) trouwambtenaar Lieke Kleisterlee voor je klaar. Met een stomende kop Java. Met complexe coding uitdagingen. En met een fantastisch (100% vast en cafeïnevrij!) contract. Dat wil niet zeggen dat Utrecht je eindstation is. Integendeel zelfs, want als Junior Java Developer zet je jouw Java skills in bij diverse toffe klanten van Capgemini. Bovendien wordt je Java nog krachtiger op onze in-house academy of – ook een très bon uitstapje – het Capgemini trainingskasteel in la douce France!

Waarom Capgemini jouw Java verdient?
Omdat je jouw Java skills niet bij ‘zomaar’ een organisatie wilt verbreden en verdiepen, maar bij een organisatie waar learning from your peers bijna een officiële arbeidsvoorwaarde is. Een organisatie ook waar informeel leren als een pasgetrouwd koppel hand in hand gaat met formele trajecten. Trajecten zonder finish, want als jij verder wilt, kun je verder. We doen namelijk niet aan studiebudgetten!

Wat ga je doen als Junior Java Developer?
Epic stuff ontwikkelen. Inclusief jezelf. Als Junior Java Developer ben je lid van onze Custom Software Development (‘CSD’) community. Denk: Agile proeftuin. Denk: spannend DevOps lab waar Java in reageerbuisjes bubbelt. En denk vooral aan technisch uitdagende maatwerkoplossingen die onze internationale en (terecht) veeleisende opdrachtgevers een beslissende digitale voorsprong verlenen. Of, ook dat komt vaak voor, aan oplossingen die een bijdrage leveren aan maatschappelijke ambities.

Hoewel jij inzoomt op Java development, is cross functioneel samenwerken de norm. En dus spar je met collega high potentials die thuis zijn in .NET, Engagement Management, Analysis & Design en Rapid Application Development – een bont ballenbad dus, waar je uitkomt met frisse inzichten. En waar inzichten continu worden gedeeld. Doorspelen, die bal! Je werkt in Agile teams aan innovatieve apps. De projecten zijn altijd inspirerend en uitdagend. Dat betekent dat dit geen rol is voor een timide starter die het huis niet uit durft zonder helm, parachute en vangnet. De leercurve is steil. En als je valt, voelt het hele team de pijn. Daar staat tegenover dat de pay off nog veel groter is en dat we valpartijen niet als mislukkingen, maar als learnings beschouwen. Denk jij daar ook zo over? Dan is dit niet alleen een mooie instaprol, maar ook een springplank naar lead developer of architect.

Doen als je:

 • Een relevante HBO/WO achtergrond (informatica, AI, enzovoorts) inbrengt
 • Solide (Java) coding skills hebt – je mist geen break keyword in een switch case constructie
 • Niet alleen code wilt ontwikkelen, maar ook jezelf
 • Onze passie voor Agile en DevOps deelt
 • Durft te pionieren en te experimenteren. Solo. Maar vooral samen met je collega’s
 • Houdt van een internationale setting en soepel switcht tussen vloeiend Nederlands en Engels

Wat we bij de Java serveren?

 • Je krijgt direct een vast contract en startsalaris van € 2358,- bruto, wat in 14 maanden oploopt tot € 2688,-. Wat er daarna gebeurd ligt aan jou!
 • bruto
 • Een laptop, simkaart en reiskostenvergoeding, om te zetten in geld, OV of leaseauto
 • Onbeperkte toegang tot onze in-house academy en trainingskasteel in Frankrijk
 • Enorm veel groeikansen en een podium voor je (toekomstig) thought-leadership
 • Collega’s die graag lief, leed en, vooral, code met elkaar delen
 • Projecten met meetbare impact. Op klanten. Op hun klanten. En op de maatschappij

Zin in een mok Java?
Nodig jezelf voor de koffie uit! Solliciteer nu via onderstaande button!


Koen van den Dungen - Corporate Recruiter - recruiter bij Capgemini
Koen van den Dungen - Corporate Recruiter
Stel je vraag via: