Zoek jij uitdaging en verantwoordelijkheid in je nieuwe baan? En zet jij graag alles in om het beste resultaat voor de klant te behalen? Solliciteer dan op de vacature Junior Jurist Algemeen Verbintenissenrecht voor onze locatie Den Haag!

Functiebeschrijving
Als Junior Jurist ben je direct verantwoordelijk voor een aantal eigen klanten. Je legt je volledig toe op dossierbehandeling. Je adviseert, correspondeert, en bepaalt in overleg met de klant welke stappen genomen worden om een zaak succesvol af te ronden. Ook voer je procedures, bijvoorbeeld bij de kantonrechter of bij geschillencommissies. Je wordt in deze rol intensief begeleid en opgeleid. Er bestaan ook mogelijkheden je later te specialiseren in een ander rechtsgebied.

Over de afdeling / bedrijfscultuur
Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega’s.


Functie-eisen
Voor deze functie zoeken we gemotiveerde WO-juristen, die we onder intensieve begeleiding opleiden. Je bent in bezit van een afgeronde opleiding WO Rechten (Master Privaatrecht). Je bent communicatief vaardig, kunt zelfstandig werken en hebt oog voor praktische oplossingen. Tot slot werk je klantgericht en heb je een leergierige instelling.

De intensieve inwerkperiode en opleiding zal 5 dagen per week plaatsvinden op ons hoofdkantoor te Leusden. Deze start op maandag 13 januari. Volledige beschikbaarheid per die datum is een must.
Na ca 2 maanden zul je werkzaam zijn op locatie Den Haag.

De procedure:
De selectierondes zullen plaatsvinden op maandag 25 november en dinsdag 3 december, op het hoofdkantoor in Leusden en bestaat uit 2 gesprekken van 45 minuten. Een e-assessment maakt deel uit van de procedure en wordt voorafgaande aan de selectieronde afgenomen.


Wat bieden we

  • Een marktconform salaris van EUR 2.437,- gebaseerd op een 38-urige werkweek
  • Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
  • ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)

Interesse?
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op via onze recruiter Danny Rumpel via 06 30 46 07 01.


Over ARAG
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten, Canada en Australië. Met zo’n 750 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leusden en Roermond. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina.

Danny Rumpel - Recruiter - recruiter bij ARAG
Danny Rumpel - Recruiter
Stel je vraag via: