Voor onze vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Leusden, Roermond en Rotterdam zoeken wij Junior Juristen Algemeen Verbintenissenrecht. Zoek jij uitdaging en verantwoordelijkheid in je nieuwe baan? En zet jij graag alles in om het beste resultaat voor de klant te behalen? Solliciteer dan op deze vacature!

Functiebeschrijving
Als Junior Jurist ben je direct verantwoordelijk voor een aantal eigen klanten. Je legt je volledig toe op dossierbehandeling. Je adviseert, correspondeert, en bepaalt in overleg met de klant welke stappen genomen worden om een zaak succesvol af te ronden. Ook voer je procedures, bijvoorbeeld bij de kantonrechter of bij geschillencommissies.

Jouw start bij ons gaat gepaard met een intensief opleidingsprogramma in de eerste twee maanden en ook daarna met ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling én het volgen van opleidingen.

Over de afdeling / bedrijfscultuur
Binnen onze formatie Algemeen werken 120 medewerkers verdeeld over 7 teams op de diverse locaties. De werksfeer is professioneel, eigentijds, dynamisch en laagdrempelig. Met plezier aan het werk zijn vinden wij belangrijk. In de huidige situatie werken we grotendeels vanuit huis. We organiseren -ook nu op afstand- regelmatig leuke activiteiten en evenementen voor de organisatie en het team.

ARAG is een familiebedrijf. Met een cultuur waarbij iedereen elke dag met grote gedrevenheid werkt maar ook even tijd voor elkaar vrijmaakt. Waar ontwikkeling van medewerkers hoog in het vaandel staat.
En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega’s.
Functie-eisen
Voor deze functie zoeken we gemotiveerde WO-juristen, die we onder intensieve begeleiding opleiden. Je bent in bezit van een afgeronde opleiding WO Rechten (Master Privaatrecht). Je bent communicatief vaardig, kunt zelfstandig werken en hebt oog voor praktische oplossingen. Tot slot werk je klantgericht en heb je een leergierige instelling.

Een online assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Wat bieden we

  1. Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
  2. Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
  3. Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
  4. Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
  5. ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)

Interesse?
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie!

Heb je nog vragen?
Tot 25 juni kun je hiervoor contact opnemen met Recruiter Danny Rumpel via 06 30 46 07 01 of via d.rumpel@arag.nl
Tussen 28 juni en 9 juli kun je hiervoor contact opnemen met René Loock, Manager Rechtshulp via 06 30 32 49 30 of mpm.loock@arag.nl

Over ARAG
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandsverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 16 Europese landen, de Verenigde Staten, Australië en Canada. Met zo’n 750 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Leusden (hoofdkantoor) en Roermond. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina.

Danny Rumpel - Recruiter - recruiter bij ARAG
Danny Rumpel - Recruiter
Stel je vraag via: