Voor de afdeling Rechtshulp in Leusden zoeken wij meerdere startend juristen algemeen.

Zoek jij als startend jurist uitdaging en verantwoordelijkheid in je nieuwe baan? En zet jij graag alles in om het beste resultaat voor de klant te behalen? Dan zien wij jouw enthousiaste reactie graag tegemoet!

Functiebeschrijving
Als startend jurist ben je direct verantwoordelijk voor een aantal eigen klanten. Je legt je volledig toe op dossierbehandeling. Je adviseert, correspondeert, en bepaalt in overleg met de klant welke stappen genomen worden om een zaak succesvol af te ronden. Ook voer je procedures, bijvoorbeeld bij de kantonrechter of bij geschillencommissies. Jouw start bij ons gaat gepaard met een intensief opleidingsprogramma in de eerste twee maanden en ook daarna met ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling én het volgen van opleidingen.

De procedure bestaat uit 2 (online) gesprekken en een online assessment.
Je zal starten op de afdeling Rechtshulp Vastgoed algemeen op onze vestiging in Leusden.

Over de afdeling / bedrijfscultuur
Een cultuur van je en jij. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Binnen onze formatie Algemeen werken 120 medewerkers verdeeld over 7 teams op de diverse locaties. De werksfeer is professioneel, eigentijds, dynamisch en laagdrempelig. Met plezier aan het werk zijn vinden wij belangrijk.

Functie-eisen
Voor deze functie zoeken we gemotiveerde WO-juristen, die we onder intensieve begeleiding opleiden. Je bent in bezit van een afgeronde opleiding WO Rechten. Je bent communicatief vaardig, kunt zelfstandig werken en hebt oog voor praktische oplossingen. Tot slot werk je klantgericht en heb je een leergierige instelling.

Wat bieden we

  1. De functie is ingeschaald in schaal 7 met een startsalaris vanaf € 2696,- op basis van 38 uur per week.
  2. Variabele werktijden en de mogelijkheid tot hybride werken waarbij je uiteraard de beschikking krijgt over een laptop en telefoon
  3. Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
  4. Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
  5. ARAG Vitaliteitsprogramma, waaronder ons (online) sportprogramma en gratis fruit

Interesse?
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met recruiter a.i. Tancha Christiaanse via 06 – 52726700.

Over ARAG
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandsverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 16 Europese landen, de Verenigde Staten, Australië en Canada. Met zo’n 750 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Leusden (hoofdkantoor) en Roermond.

Daphne Kuiper - recruiter bij ARAG
Daphne Kuiper
Stel je vraag via: