Voor onze afdeling Rechtshulp op de vestiging Roermond zijn wij op zoek naar een fulltime Junior Jurist Arbeidsrecht.

Functiebeschrijving

Als Junior Jurist Arbeidsrecht ben je direct verantwoordelijk voor je eigen cliëntenbestand en krijg je een gedegen opleiding en begeleiding. Je adviseert, correspondeert, procedeert en bepaalt in overleg met jouw cliënten de noodzakelijke stappen om een zaak succesvol af te ronden. Je werkt binnen de vaksectie Arbeid. Je behandelt arbeidsgeschillen, waarbij het accent ligt op loonvorderingen en zaken rondom beëindiging van de arbeidsovereenkomst. Je behandelt vooral zaken voor werknemers.

De bedrijfscultuur
Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega’s.

Functie-eisen

Je bent een professional met een afgeronde WO-opleiding Nederlands Recht. Je bent analytisch sterk, maar hebt ook gevoel voor praktische oplossingen. Je herkent je in de competenties klantgericht, initiatiefrijk, flexibel en open. Maar ook in impact, respect en betrokkenheid.
Je bent leergierig en bereid om aan de permanente opleiding rechtshulp deel te nemen.

Wat bieden we

  • Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
  • Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
  • ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)

Interesse?
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Danny Rumpel via 06 30 46 07 01.

Over ARAG
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Met zo’n 700 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Leusden en Roermond.

Danny Rumpel - Recruiter - recruiter bij ARAG
Danny Rumpel - Recruiter
Stel je vraag via: