Wij zoeken een gedreven jurist Bouwrecht voor één van onze vestigingen Leusden, Den Haag of Roermond. Klinkt dit als jouw droombaan? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

Functiebeschrijving
Als rechtshulpverlener binnen deze vaksectie heb je vooral te maken met zaken op het gebied van het bouwrecht, dat alle privaatrechtelijke aspecten van het bouwen van woningen en bedrijfspanden bestrijkt. Je adviseert, correspondeert, procedeert en bepaalt in overleg met jouw cliënten de noodzakelijke stappen om een zaak succesvol af te ronden. Dit betekent onder andere het zelfstandig voeren van kantongerechtprocedures en procedures voor Raad van Arbitrage in Bouwgeschillen. In deze functie leg je je volledig toe op dossierbehandeling. Het is belangrijk dat je goed kunt communiceren op verschillende niveaus, dat je beschikt over een pragmatische instelling en je kunt goed omgaan met de verschillende emoties waar je mee te maken krijgt.

Over de afdeling / bedrijfscultuur
Bij Vastgoed werken ongeveer 15 medewerkers binnen het Bouwrecht. Deze collega’s hebben standplaats Leusden of Den Haag, maar werken vanwege de actuele situatie grotendeels vanuit huis. De werksfeer is professioneel, eigentijds, dynamisch en laagdrempelig. Met plezier aan het werk zijn vinden wij belangrijk.

Functie-eisen
Voor deze functie zoeken wij een jurist die zich wil ontwikkelen binnen het bouwrecht of al enige ervaring heeft opgedaan in het bouwrecht. Uiteraard heb je je studie Nederlands Recht voltooid en ben je bereid deel te nemen aan de permanente opleiding Rechtsbijstand. Je hebt bij voorkeur enige werkervaring opgedaan bij een juridische dienstverlener of advocatenkantoor. Je hebt uiteraard affiniteit met het bouwrecht en enige affiniteit met huurrecht of bestuursrecht is een pre. Je bent klantgericht, analytisch sterk, en hebt bovenal een goed gevoel voor een praktische oplossing.

Wat bieden we

  1. De functie is ingeschaald in schaal 7 en heeft een referentieniveau van E 2.696,72 is op basis van 38 uur per week. Het betreft een indicatie van het salaris waarbij jouw uiteindelijke schaal & salaris afhankelijk zijn van de kennis en ervaring die je meebrengt
  2. Variabele werktijden en de mogelijkheid tot hybride werken waarbij je uiteraard de beschikking krijgt over een laptop en telefoon
  3. Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
  4. Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
  5. ARAG Vitaliteitsprogramma, waaronder ons (online) sportprogramma

Interesse?
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op via wervingselectie@arag.nl

Over ARAG
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandsverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 16 Europese landen, de Verenigde Staten, Australië en Canada. Met zo’n 750 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Leusden (hoofdkantoor) en Roermond.

Daphne Kuiper - recruiter bij ARAG
Daphne Kuiper
Stel je vraag via: