Vind jij klantbeleving belangrijk en wil je inhoudelijk uitgedaagd worden? Voor ons team in Leusden zijn wij op zoek naar gedreven junior collega's voor het behandelen van letselschades.

Functiebeschrijving
Je beoordeelt dossiers op hun feitelijke en juridische merites. Je adviseert slachtoffers, voert schikkingsonderhandelingen en soms procedures. Het berekenen en opstellen van schadeclaims behoort ook tot je werkzaamheden. Op eigen initiatief bezoek je slachtoffers en nabestaanden.
Letselschade is een specialisme binnen ARAG met een specifiek opleidingsprogramma. Door het volgen van zowel inhoudelijke opleidingen als vaardigheidstrainingen kan je jezelf ontwikkelen tot een ervaren jurist.

Over de afdeling / bedrijfscultuur
Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega’s.

Functie-eisen
Voor deze functie zoeken we aanstormend juridisch talent. Je bent een professional met een afgeronde opleiding WO Nederlands Recht. Je hebt goed rekenkundig inzicht en bent in staat zelfstandig te werken. Je bent creatief in het oplossen van complexe vraagstukken. Daarnaast ben je communicatief en sociaal vaardig. Bij voorkeur heb je al enige kennis en ervaring op het gebied van letselschade. Je bent een evenwichtige persoonlijkheid en in staat om professioneel om te gaan met de emoties van betrokkenen.

Wat bieden we
Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld, een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling (middelloon)
Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)

Interesse?
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Danny Rumpel via 06 30 46 07 01.

Over ARAG
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Met zo’n 700 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Leusden en Roermond. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina: https://www.arag.nl/over-arag/

Danny Rumpel - Recruiter - recruiter bij ARAG
Danny Rumpel - Recruiter
Stel je vraag via: