Heb je affiniteit met bouw- en huurrecht? Zoek jij uitdaging en verantwoordelijkheid in je baan? Dan gaan wij graag het gesprek met je aan voor de functie van Junior Jurist Vastgoed!

Functiebeschrijving
Als Junior Jurist met focus Bouw- en/of Huurrecht ben je direct verantwoordelijk voor je eigen cliëntenbestand. Je adviseert, correspondeert, procedeert en bepaalt in overleg met jouw cliënten de noodzakelijke stappen om een zaak succesvol af te ronden. Als jurist leg je je volledig toe op dossierbehandeling, maar denk je ook mee in initiatieven die tot een excellente klantbediening leiden.

Over de afdeling / bedrijfscultuur
Bij de Afdeling Vastgoed werken zo’n 45 juristen verdeeld over meerdere teams. Zij houden zich bezig met allerlei vastgoed gerelateerde zaken op het gebied van bouwrecht, huurrecht en bestuursrecht . Eigenlijk vanaf het moment van de aanvraag van de vergunning tot aan de oplevering van de woning en alles daartussen.

Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega’s.

Functie-eisen
Voor deze functie zoeken we gemotiveerde WO-juristen, die we onder intensieve begeleiding opleiden tot een zelfstandig juridisch professional. Je bent in bezit van een afgeronde opleiding WO Rechten en hebt aantoonbare affiniteit met bouw- en huurrecht. Interesse in bestuursrecht is een pré. Je bent communicatief vaardig, kunt zelfstandig werken en hebt oog voor praktische oplossingen. Tot slot werk je klantgericht en heb je een leergierige instelling.

Heb jij al enige relevante werkervaring (tot 2 jaar)? Dan nodigen wij jou ook graag uit om te reageren.

De intensieve inwerkperiode en opleiding zullen plaatsvinden op ons hoofdkantoor te Leusden. Deze start op maandag 02 september. Volledige beschikbaarheid per die datum is een must. Na circa 3 maanden zul je werkzaam zijn op een van onze locaties in Leusden, Roermond of Amsterdam, een en ander in overleg .

Deze procedure wordt voorafgegaan door een e-assessment indien je voor een gesprek wordt uitgenodigd.

Wat bieden we

  • Een marktconform salaris van € 2.500,00 gebaseerd op een 38-urige werkweek
  • Variabele werktijden en (eventueel) extra opbouw van roostervrije uren behoren tot de mogelijkheden
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een vaste 13e maand en een prima pensioenregeling
  • Een intensief opleidingstraject gedurende de eerste 3 maanden van je dienstverband
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en daarnaast het volgen van overige opleidingen
  • ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)
  • Een uitstekende reiskostenregeling

Interesse?
Ben jij die professional die wij zoeken en heb je belangstelling voor deze leuke baan? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie, Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Saida el Hamdioui (Teamleider Vastgoed), telefoon 06-57311064 of met Eefje van Kasteren (Recruiter), telefoon 033 - 434 2331.

Over ARAG
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandsverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Met zo’n 700 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Leusden, Roermond en vanaf 1 juli 2019 vanuit de nieuwe vestiging in Den Haag.