Tweederde van onze mensen zijn juridische professionals. Ze zijn werkzaam op het Service Center en de afdeling Rechtshulp op onze locaties. Ze staan onze cliënten bij in een veelheid van juridische geschillen op het gebied van o.a. arbeidsrecht, bestuursrecht, bouwrecht, erfrecht en huurrecht. Maar ook letselschade, algemeen contractenrecht en vervoersrecht.

Wie zoeken wij?
Net afgestudeerde juristen in het bezit van een diploma Nederlands Recht (WO-niveau) of HBO-Recht zijn welkom voor onze juridische functies. Personen die graag breed juridisch inhoudelijk bezig willen zijn. Je moet als starter ambitieus en leergierig zijn en kennis hebben in een rechtsgebied.

We zijn op zoek naar starters die in hun carrière en persoonlijke ontwikkeling willen blijven groeien. Bijblijven in het vak en meebewegen met ARAG staan hierbij centraal.

Competenties
'Klantgericht, initiatiefrijk, flexibel en open zijn een aantal algemene competenties waarover nieuwe collega’s moeten beschikken om een functie goed te kunnen uitoefenen. Maar ook impact, respect en betrokkenheid. Professionals die het vermogen hebben in een hectische omgeving met creatieve oplossingen te komen en het een uitdaging vinden het beste resultaat te behalen voor onze cliënten’.

Vacatures
Regelmatig hebben wij interessante juridische vacatures voor starters. Start je open sollicitatie hier op Qompas en wij nemen contact met je op over de mogelijkheden!

Danny Rumpel - Recruiter - recruiter bij ARAG
Danny Rumpel - Recruiter
Stel je vraag via: