• Werkgebied: Legal
  • Functie: Adviseur
  • Regio: Zuid-Holland
  • Locatie: Capelle a/d IJssel
  • Consultant Legal: advies binnen omgevingsrecht.

Dit is jouw uitdaging
Je wilt op hoog niveau adviseren in een inspirerende omgeving, met een goede balans tussen opleiding, ontwikkeling en uitdaging. Van de realisatie van natuurgebieden tot de ontwikkeling van bedrijventerreinen: als Junior Legal Consultant ben je nauw betrokken bij de totstandkoming van allerlei ruimtelijke ontwikkelingen. Jouw focus ligt hierbij op het omgevingsrecht. Je verricht onder meer advieswerk, stelt processtukken op en begeleidt mondelinge en schriftelijke procedures onder leiding van een medior en/of senior consultant. Dit doe je voor energiebedrijven, zorginstellingen, overheden, projectontwikkelaars, woningcorporaties en andere private of publieke partijen. Je vindt het leuk om deel uit te maken van een klein, hecht en dynamisch team dat zijn positie wil verstevigen. Je hebt bij voorkeur in je studie of nevenactiviteiten kennis en/of ervaring op het terrein van het vastgoedrecht of omgevingsrecht opgedaan. Je houdt van samenwerken en je wilt graag snel leren en ontwikkelen.

Wat vragen we van jou?
Wij zijn op zoek naar iemand met ambitie, met passie voor zijn of haar werk. Om voor deze functie in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende eisen:

  • je hebt een WO-master Rechtsgeleerdheid afgerond op het gebied van het omgevingsrecht, bestuursrecht of ruimtelijke ordeningsrecht;
  • je bent net klaar met de opleiding of reeds een paar jaar ervaring;
  • je hebt gevoel voor commercie;
  • je bent in het bezit van rijbewijs B.

Antea Group
Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt laten aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Vastgoed & Recht
Binnen de adviesgroep Vastgoed & Recht werken juristen, taxateurs, planeconomen en vastgoedkundigen samen aan een betere, mooiere en slimmere wereld. De juristen binnen de adviesgroep adviseren, contracteren en procederen met een focus op het vastgoedrecht: het aan de ontwikkeling, realisatie en exploitatie gerelateerd privaat- en publiekrecht. Zo gewenst laten zij zich ondersteunen door alle expertise die bij Antea Group in huis is.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse?
Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt, Reageren kan tot 29 november..

Meer informatie:
Wanneer je vragen hebt kun je contact opnemen met Jorrit Hondorp, telefoonnummer 06 11 87 70 79.