Als junior engineer ondersteun je collega adviseurs bij de uitwerking van technische vraagstukken in de verschillende fasen die een project kent. Je stelt samen met en onder verantwoording van onze adviseurs ontwerpdocumenten op, voert berekeningen uit en kan incidenteel ook zaken op tekening verwerken (ACAD). Het spreekt voor zich dat je op de hoogte bent van de laatste stand der techniek en bereid bent om jezelf hierin proactief te blijven ontwikkelen. Een rol waarin jij met jouw flexibele houding, energieke optreden en gevoel voor verhoudingen uitstekend uit de voeten kunt. Vanuit de functie van junior engineer zijn er veel mogelijkheden om door te groeien in de techniek maar ook richting de functie van adviseur.

Wat vragen we van jou?
In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over:

  • minimaal hbo, werktuigbouwkunde, elektrotechniek of installatietechniek (gebouwinstallaties);
  • 1 tot 3 jaar werkervaring;
  • actuele kennis binnen dit vakgebied als het gaat om techniek, wet- en regelgeving;
  • ervaring met het uitvoeren van binnen de installatietechniek voorkomende berekeningen;
  • ervaring met het opstellen van ontwerpdocumenten (PvE, VO, DO) en bestekken (Stabu);
  • analytisch vermogen, pro-actieve houding en het vermogen om anderen te motiveren;
  • uitstekende communicatieve en redactionele vaardigheden.

Werken bij Antea Group
Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Inhoudelijke uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen vinden we daarom belangrijk. Daarnaast bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt aansluiten op jouw wensen en behoeften. Antea Group kent een informele bedrijfscultuur. We gaan voor kwaliteit, maar zonder al te veel omhaal. Kortom, je voelt je snel thuis in onze organisatie.

Antea Group en Bouw
Als onafhankelijk advies- en ingenieursbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Bouw is daar één van. We hebben vijftig experts in dienst die hun kennis van bouwkunde, installatietechniek en bouwfysica inzetten om toekomstbestendige bouwconcepten te realiseren. Ook op het gebied van contractvormen, vergunningen en bouwmanagement bieden we ondersteuning. Van nieuwbouw, herbestemming tot renovatie: we zijn een kennispartner van plan tot en met uitvoering.

Interesse
Laat ons in een motivatie en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt.

Meer informatie
Neem contact op met Colinda den Ouden, telefoonnummer 06 -11 87 70 79.