Word jij onze toekomstige Teamleider Operations? Kenter is in beweging en groeit snel! Daarom zijn wij voor het onderdeel Operations Meetdiensten op zoek naar een Junior Teamleider.

Heb jij je eerste stappen als leidinggevende al voorzichtig gedaan en het smaakt naar meer? Wij zoeken een Junior Teamleider!

Jouw energie
Het cluster Operations Meetdiensten is verantwoordelijk voor de juiste meetdata voor onze klanten en bestaat uit vier teams: Uitvoering Fysiek Gas, Uitvoering Fysiek Elektra, Monitoring en Backoffice.

Daar waar de Uitvoeringsteams bestaan uit technische meetspecialisten die meters plaatsen en controles uitvoeren, zorgt Backoffice ervoor dat de meters juist zijn ingebouwd in onze data collectie systemen en valideren de data analisten in het team Monitoring de meetdata. Dit maakt de aansturing van de teams afwisselend op zowel technisch als staf gebied.

Je leert als Junior Teamleider van de vier huidige Teamleiders en de manager de fijne kneepjes van het vak in de praktijk. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om diverse trainingen en cursussen te volgen zodat je ook aan jouw kennis en ervaring kan werken. Zo ga jij jouw Lean Greenbelt halen en bieden we je de mogelijkheid om kennis op te doen in de gas- en elektrotechniek. Ook volg je trainingen in veilig werken (BEI, VIAG, VCA).

Zo werk jij aan de energie van vandaag én morgen:

 • Je leert inhoudelijk waar de vier teams zich mee bezig houden en denkt actief mee hoe deze werkzaamheden geoptimaliseerd kunnen worden;
 • Je leert leiding geven en pakt na een tijd steeds meer leidinggevende taken zelf op zoals:
 • Begeleiden van verbeterinitiatieven
 • Individuele coaching
 • Werkplekinspecties en veiligheid
 • Begeleiden van dag- en week-starts
 • Het maken en uitvoeren van een teamplan

Functioneringsgesprekken
Je neemt deel aan overleggen en leiderschapsdagen samen met de andere Teamleiders van Kenter. Je vindt het leuk om jouw opgedane kennis tijdens deze meetings te delen en neemt initiatief als je goede ideeën hebt.
Jouw werkgever
Kenter laat energie werken, dat doen we met innovatieve meetdiensten en betrouwbare energievoorzieningen voor grootzakelijke klanten. We helpen onze klanten in het verduurzamen en realiseren een betrouwbare aansluiting op het energienet. Dit doen we door continu te innoveren, verbeteren en samen te werken. Met plezier!

Dat plezier vind je terug binnen alle onderdelen van Kenter. We hebben respect voor elkaar en werken graag samen. We tonen lef en ondernemerschap door de klant altijd weer te blijven verbazen. Hierbij geven we je veel verantwoordelijkheid en vertrouwen. Je wordt gestimuleerd om jezelf continu te blijven ontwikkelen. Kenter is een jonge en groeiende organisatie binnen Alliander.

Jouw arbeidsvoorwaarden
Jij hebt de energie, wij bieden je de ruimte. Ruimte om het beste uit jezelf te halen, daar worden we immers allemaal beter van. Jij, Alliander en vooral onze klanten. En er is meer.

Voor deze vacature kan je rekenen op (o.b.v. een 38-urige werkweek):

 • tot wel €3.865,- (schaal 7) of tot €4.355,- (schaal 8) bruto per maand, op basis van ervaring en kennis.
 • een vast contract na 1 jaar.
 • op fulltime basis een Persoonlijk Budget van 18% van het jaarsalaris. Je kunt dit laten uitbetalen, er extra verlofdagen van kopen of storten in je pensioen.
 • een vergoeding van 70% van het wettelijk minimum loon over de ouderschapsverlofuren. Dit geldt bij het opnemen van ouderschapsverlof na 1 jaar dienstverband.
 • elk jaar 36 uur (4,5 dag) extra spaarverlof. Dit verlof kan je opnemen of maximaal 10 jaar sparen voor bijvoorbeeld een sabbatical.
 • een duurzaam inzetbaarheid budget (DI-budget) van € 500. Deze kun je inzetten voor bijvoorbeeld loopbaanontwikkeling, een sportabonnement en/of arbo-proof thuiswerkmeubilair.
 • een ABP-pensioen waarvan Alliander 70% betaalt.
 • een vaste eindejaarsuitkering van 5,94%.
 • Alliander biedt veel ruimte en mogelijkheden voor jouw ontwikkeling. Daarvoor werken we samen met de beste opleiders van Nederland. Je kunt kiezen uit een breed aanbod aan trainingen, workshops, opleidingen, studieboeken, webinars en E-learningmodules.
 • een NS Business Card of als je met de auto reist een kilometervergoeding.
 • een bruto bijdrage van € 360 en kortingen bij afname van een aanvullende verzekering als je een collectieve ziektekostenverzekering bij Zilveren Kruis Achmea hebt.
 • een laptop en mobiele telefoon, anders: Bring Your Own Device.
 • Bij Alliander verbaas je je over de fijne arbeidsvoorwaarden. We hebben ze hier voor je op een rij gezet 

Jouw achtergrond
Met jouw energie blink je uit als Junior Teamleider. Leergierig is jouw tweede naam. Daarnaast ben je ook communicatief vaardig en heb je het lef om jouw vragen te stellen en ideeën op tafel te leggen. Ook ben je de man/vrouw met:

 • (Eis) Minimaal een afgeronde technische HBO opleiding Elektrotechniek.
 • Heb jij een elektrotechnische MBO opleiding gedaan en daarna een niet-technische HBO opleiding? Reageer dan ook gerust.
 • Aantoonbare affiniteit met leidinggeven; waarom denk jij een goede Teamleider te kunnen worden? Heb jij in een (bij)baan al leidinggevende ervaring opgedaan? Dan is dat mooi meegenomen!
 • Aantoonbare affiniteit met energie & techniek. Kenter ademt energietechniek. Je moet ons duidelijk kunnen toelichten waarom jij dit interessant vindt en hier verder in wilt.

Jouw actie
Herken jij je in bovenstaande beschrijving? We hebben ruimte voor jouw energie! We zien je sollicitatie graag tegemoet!
Meer informatie over de vacature? Schakel met Guido van der Lugt, Manager Operations Meetdiensten via 06-14542475.

Voor meer informatie over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Audrey van der Linde, corporate recruiter via audrey.van.der.linde@alliander.com.

Goed van start gaan

Wij screenen alle sollicitanten vanuit goed werkgeverschap. Zo weten we zeker dat we op alle fronten een match zijn en een langdurige werkperiode tegemoet kunnen gaan. Want een goed begin is het halve werk, toch? Hoe zo’n screening er precies uitziet, kan variëren per vacature. 

Recruiter

Audrey van der Linde
Telefoonnummer:

+31 (6) 42266601

Godelief Wösten - Campus Recruiter - recruiter bij Alliander
Godelief Wösten - Campus Recruiter
Stel je vraag via: