Jij maakt het verschil bij de klant door diepgaande proces- en systeemkennis te combineren met operationele daadkracht.

Als Consultant Technology combineer je de rol van business consultant met die van IT-consultant. Dat betekent in de praktijk dat je in een project bijvoorbeeld Design Thinking workshops houdt om een proces te doorleven en requirements boven tafel te krijgen. Vervolgens realiseer je ook met een team indrukwekkende IT oplossingen zoals mobiele apps, workflowsystemen, robots en rapportages. Tijdens de realisatie stem je continu af met de opdrachtgever en stakeholders in de organisatie om het na oplevering goed geïmplementeerd te krijgen. We werken met moderne cloud platforms, waaronder Mendix, Microsoft Azure, UIPath en Splunk. Dit alles ga je doen bij klanten zoals Schiphol, Heineken, Allianders, BAM en NS.

Wat kan je verwachten?

  • Salaris vanaf €2.700,- (als starter, daarna afhankelijk van werkervaring) met bonus, leaseauto, laptop en telefoon
  • Jonge, ambitieuze omgeving waar ontwikkeling centraal staat.
  • Direct veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
  • Gestructureerde coaching van een eigen mentor.
  • Evenementen en borrels met je collega’s, skitrips and many more 😉

Wat breng jij mee?

  • Vwo en een afgeronde universitaire masteropleiding in de richting van Natuurkunde, Econometrie, Informatica, Technische Bedrijfskunde, Economie, Lucht- en Ruimtevaarttechniek.
  • Affiniteit met het doorvoeren van verandering is een pré.

Solliciteren?

Merel Vergunst (Qompas) begeleidt jouw sollicitatie bij deze consultancy organisatie. Wil je meer informatie over de functie en alle ins & outs van de sollicitatieprocedure? Stuur dan gerust een appje naar mij 06 - 1334 1649.
Je sollicitatie start eenvoudig.

Stuur je cv via onderstaande button of mev@qompas.nl naar Merel. Zij neemt binnen 1 werkdag contact met jou op over het vervolg.