We want you! Heb jij net een technische hbo/wo bachelor of wo master behaald en ben je op zoek naar jouw eerste baan? Bij Alliander bieden wij verschillende gave startersfuncties
Duik in de techniek en voel de spanning!

Jouw energie

Kiezen voor je allereerste baan kan erg lastig zijn, zeker wanneer je met jouw technische opleiding meer keuze hebt dan ooit. Juist daarom bieden wij jou de kans om verschillende mogelijkheden te verkennen. We laten je graag kennismaken met verschillende afdelingen om uiteindelijk tot de best passende startersfunctie voor jou te komen.

Ben jij er klaar voor om impact te maken op de energietransitie? Op welke manier je dit doet, bepaal jij zelf. Waar krijg jij energie van en welke functie en omgeving passen het best bij jou? Hieronder vertellen we kort wat meer over de verschillende mogelijkheden.

Wil jij innoveren en de nieuwste technieken voor ons netwerk bedenken of onderzoeken? Of wil je juist het net ontwerpen en investeringsvoorstellen maken? Zorgen dat het licht blijft branden door te werken aan veilige en betrouwbare netten of toch liever als consultant steeds nieuwe vraagstukken op te pakken? Of jij je nu prettig voelt in een R&D omgeving waar congestieproblemen worden aangepakt of toch liever in een omgeving waar je als bijvoorbeeld als consultant steeds nieuwe vraagstukken op pakt, het is allemaal mogelijk.

Zoals je leest is er bij ons dus ook super veel keuze! We gaan graag met je in gesprek en vertellen je graag nog veel meer over de verschillende mogelijkheden, zodat we samen kunnen ontdekken welke omgeving het best bij jou past.

Vanuit jouw eerste functie, zal je in het werk actief worden begeleid door ervaren collega’s, die niet kunnen wachten om jou te helpen het beste uit jou te halen. Jouw ontwikkeling vinden we erg belangrijk, daarom zijn er ruime mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van cursussen en (vervolg)opleidingen.

Hier ga je werken

Wij zijn Alliander, een groep waarin verschillende bedrijven actief zijn waaronder Liander, Qirion en Kenter. Voor miljoenen Nederlanders ontwikkelen én beheren we het energienet. Dat is hard werken, zeker nu de energietransitie in volle gang is. We zijn dan ook blij dat we kunnen rekenen op de kennis en kunde van onze 7.000 vakmensen. Met elkaar bedenken en realiseren we technisch slimme oplossingen die het energienet klaarmaken voor de toekomst.

Op welke van onze locaties, afdelingen en in welk team je uiteindelijk terecht komt weten wij bij het schrijven van deze vacature ook nog niet. Wanneer je hiervoor kiest gaan we daarover in gesprek en zorgen wij ervoor dat je in gesprek gaat met mensen van bovengenoemde afdelingen. Zij vertellen je met super veel passie over waarom het juist bij hen zo leuk is! Daarna is de keuze weer aan jou.

Verder geloven wij in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn of haar eigen kracht en talent zich volop kan inzetten voor de energietransitie. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom.

Jouw arbeidsvoorwaarden

De startersfuncties zitten bij ons in schaal 7 of 8, waarbij je minimaal € 2.900,- bruto per maand o.b.v. 38 uur verdient.

En we bieden nog veel meer:

  • Een Individueel Keuze Budget (IKB) t.w.v. 18% van je bruto jaarsalaris. Onderdeel van het IKB is 8% vakantiegeld en 10% vrije keuze inclusief ADV (bij fulltime contract). Dit kan je besteden aan ‘aankopen’ die passen bij jouw wensen zoals extra verlof en salaris, voordelig financieren van een fiets, storting in je pensioen of aankoop ouderschapsverlof;
  • Een vaste eindejaarsuitkering van 5,94%;
  • Een ABP-pensioen waarvan Alliander 70% betaalt;
  • 160 uur wettelijk verlof en 36 uur spaarverlof (bij een fulltime dienstverband), wat wel tot 10 jaar kan worden opgespaard;
  • Een vast contract na 1 jaar bij gebleken geschiktheid;
  • Alliander biedt veel ruimte en mogelijkheden voor jouw ontwikkeling. Daarvoor werken we samen met de beste opleiders van Nederland. Je kunt kiezen uit een breed aanbod aan trainingen, workshops, opleidingen, studieboeken, webinars en E-learningmodules.

Jouw achtergrond

Wij zoeken iemand die nieuwsgierig is, kritische vragen durft te stellen en samen in één van onze teams wil werken aan de energienetten van vandaag en morgen.

Verder kies je een startersfunctie bij Alliander als je:

  • een afgeronde technische hbo/wo bachelor of wo master hebt;
  • denkt dat de vaardigheden die je hebt opgedaan tijdens je hbo/wo studie voldoende zijn;
  • de behoefte hebt om bij ons te ontdekken welke starters functie het best bij jou past;
  • de ambitie hebt om jouw carrière een vliegende start te geven!

Neem snel contact op voor de mogelijkheden!

Jouw actie

Heel simpel: laat je cv en motivatie direct achter via de ‘solliciteren’ knop, dan nemen wij contact met je op om een (online) kennismaking in te plannen.

Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan contact op met Evelien Dijksma, Corporate Recruiter, via evelien.dijksma@alliander.com of 06-28533250.

Goed om te weten

We hebben diverse locaties waar je zou kunnen gaan werken. Voor deze functies zijn dat m.n. Amsterdam, Arnhem en Duiven. We werken graag en veel samen, maar je kan er ook voor kiezen om een aantal dagen vanuit huis te werken of vanaf een andere locatie als dat voor jou of je werkzaamheden beter uit komt. Lekker flexibel dus! Zien we je snel?

Recruiter

Evelien Dijksma
Telefoonnummer:

+31 (6) 28533250

Serdal Guclu - recruiter bij Alliander
Serdal Guclu
Stel je vraag via: