Jouw mantra als engineer/projectmanager: ‘hoe complexer, hoe beter.’ Jij bent de schakel vanaf de klantvraag tot de oplevering van de complexe adviestrajecten en projecten bij Kenter. Kom maar op met al die (complexe) technische opdrachten!

Kenter groeit! Hou jij ervan om aan de basis te staan van complexe technische trajecten en projecten in de middenspanning?

Jouw energie
Binnen de rol van junior project engineer werk je veel samen met de ervaren engineer(s). We willen graag dat je het vak leert en daarom start je vanuit voornamelijk met werkvoorbereiding om systeem-, materiaal- en proceskennis op te doen en loop je mee met de ervaren collega’s tijdens de realisatie van projecten.

Als je het leuk vindt om samen te werken met andere professionals die geloven in het creëren van innovatieve oplossingen voor problemen in het energiesysteem van morgen, raden wij je aan om te solliciteren op deze functie.

Zo werk jij aan de energie van vandaag én morgen:

 • Jij wordt betrokken in het technisch ontwerp van (complexe) projecten in de middenspanning (10kV en 20kV).
 • Je zorgt er vervolgens voor dat materialen worden besteld, tekeningen beschikbaar zijn, en dat de projectrealisatoren worden geïnformeerd en schakelt derden in daar waar nodig.
 • Binnen eenvoudige projecten heb je al snel verantwoordelijkheid bij het uitvoeren van het gehele project.
 • Ook ga je veel mee naar de projecten “in het veld” om te zien wat er na de engineering en de voorbereiding fase gebeurt.
 • Je werkt actief mee aan het professionaliseren van jezelf, je team en de Kenter organisatie. Je krijgt (en neemt) de ruimte om je te ontwikkelen in een richting (engineering, projectmanagement) die bij jou en Kenter past.
 • Dit is een rol binnen een jong team waar iedereen veel van elkaar leert en hier draag jij aan bij.

Jouw werkgever
Wij zijn Alliander, een groep waarin verschillende bedrijven actief zijn waaronder Liander, Qirion en Kenter. Voor miljoenen Nederlanders ontwikkelen én beheren we het energienet. Dat is hard werken, zeker nu de energietransitie in volle gang is. We zijn dan ook blij dat we kunnen rekenen op de kennis en kunde van onze 7.000 vakmensen. Met elkaar bedenken en realiseren we technisch slimme oplossingen die het energienet klaarmaken voor de toekomst.

Binnen deze functie versterk jij de ruim 200 professionals van Kenter. Dit bedrijfsonderdeel levert innovatieve meetoplossingen en betrouwbare energievoorzieningen voor de zakelijke markt.

Wij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Jij hebt de energie, wij bieden je de ruimte. Ruimte om het beste uit jezelf te halen, daar worden we immers allemaal beter van. Jij, Alliander en vooral onze klanten. En er is meer.

Voor deze vacature kan je rekenen op (o.b.v. een 38-urige werkweek):

 • tot wel €3.942,- (schaal 7) bruto per maand.

Verder ontvang je een set aan secundaire voorwaarden die je zelf kunt samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van extra vrije dagen of mogelijkheden voor ouderschapsverlof.

Ook zijn er ruime vergoedingen voor opleidingen & trainingen. We hebben alle mogelijkheden op een rij gezet op www.werkenbijalliander.com/jouw-arbeidsvoorwaarden.

Jouw achtergrond

Ben jij de creatieve en toegewijde junior project engineer? En werk jij graag samen met professionele en gedreven collega’s aan geïntegreerde diensten om te voldoen aan de behoeften van onze klanten?

Binnen deze technisch inhoudelijk rol zorg jij ervoor dat de te leveren prestaties binnen de van toepassing zijnde opdracht en het budget vallen.

Verder voldoe je aan de volgende functie eisen:

 • Een afgeronde HBO opleiding elektrotechniek.
 • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie, bijvoorbeeld als monteur of werkvoorbereider bij een installatie- of netwerkbedrijf.
 • Aangevuld met kennis over energie-infrastructuren, middenspanningsinstallaties en bijpassende regelgeving.
 • Door je pragmatische en probleemoplossende aanpak ben je in staat om technische oplossingen te bedenken
 • Je hebt kennis van (het tekenen van) elektrotechnische schema’s
 • En een goede beheersing van Office pakketten

Jouw actie
We hebben ruimte voor jouw energie!

Meer informatie over de vacature? Schakel met Johan Venema, Teamleider Noord via 06-14 31 85 19
Meer informatie over de selectieprocedure? Neem contact op met Hella van den Boogaard via app op telefoonnummer: 06-18 70 63 52 of via mailadres: hella.van.den.boogaard@alliander.com

Goed van start gaan

Wij screenen alle sollicitanten vanuit goed werkgeverschap. Zo weten we zeker dat we op alle fronten een match zijn en een langdurige werkperiode tegemoet kunnen gaan. Want een goed begin is het halve werk, toch?

Hoe zo’n screening er precies uitziet, kan variëren per vacature. Om je er een duidelijk beeld bij te geven, verwijs ik je graag naarhttps://werkenbij.alliander.com/arbeidsvoorwaarden/informatie-screening/ Hier kan je er alles over lezen.

Recruiter

Hella van den Boogaard
Telefoonnummer:

+31 (6) 18706352

Godelief Wösten - Campus Recruiter - recruiter bij Alliander
Godelief Wösten - Campus Recruiter
Stel je vraag via: