Zoek jij een uitdagende functie als jurist Bouwrecht met specialisatie Bestuursrecht of Huurrecht? Een jurist die zich thuis voelt in een dynamische werkomgeving waar kwaliteit en productiviteit goed samen gaan. Klinkt dat als een interessante uitdaging? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

Nog niet voldoende werkervaring maar wel de juist competenties, ook dan gaan we graag met je in gesprek.

Functiebeschrijving
Als rechtshulpverlener binnen de Unit Vastgoed heb je een rechtspraktijk met een grote verscheidenheid aan zaken, met de focus op het Bouwrecht. Daarnaast is er de mogelijkheid je aanvullend te specialiseren in het Huur- of Bestuursrecht. In jouw functie adviseer jij ondernemers en particulieren bij (toekomstige) geschillen op het gebied van het Bouwrecht, dat alle privaatrechtelijke aspecten van het bouwen van woningen en bedrijfspanden bestrijkt. Je adviseert, correspondeert, procedeert en bepaalt in overleg met jouw cliënten de noodzakelijke stappen om een zaak succesvol af te ronden.

Het is belangrijk dat je goed kunt communiceren op verschillende niveaus, dat je beschikt over een pragmatische instelling en je kunt goed omgaan met de verschillende emoties waar je mee te maken krijgt.

Over de afdeling/bedrijfscultuur
Een cultuur van je en jij. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Bij Vastgoed werken ongeveer 60 medewerkers binnen het Bestuur-, Bouw- en Huurrecht. Deze collega’s hebben standplaats Leusden, Den Haag of Roermond, maar werken vanwege de actuele situatie grotendeels vanuit huis. De werksfeer is professioneel, eigentijds, dynamisch en laagdrempelig. Met plezier aan het werk zijn vinden wij belangrijk. We organiseren -ook nu op afstand- regelmatig leuke activiteiten en evenementen voor de organisatie en het team.
Functie-eisen
Voor deze functie zoeken wij een jurist die toe is aan een nieuwe uitdaging. Je hebt bij voorkeur al enige relevante werkervaring, die je hebt opgedaan bij een juridische dienstverlener of bij een advocatenkantoor dan wel een overheidsinstantie.

Je bent klantgericht, analytisch sterk, maar altijd met gevoel voor een praktische oplossing. Uiteraard heb je je studie Nederlands Recht voltooid, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je bereid deel te nemen aan de permanente opleiding Rechtshulp.

Wat bieden we

  • Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
  • Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
  • ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)

Interesse?
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Saida Hamdioui - el Hajaji (Teamleider Vastgoed) op 06 57 31 10 64 of Danny Rumpel (Recruiter) op 06 30 46 07 01 of d.rumpel@arag.nl

Over ARAG
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandsverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 16 Europese landen, de Verenigde Staten, Canada en Australië. Met zo’n 750 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Leusden en Roermond. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina.

Danny Rumpel - Recruiter - recruiter bij ARAG
Danny Rumpel - Recruiter
Stel je vraag via: