Ons interactieve platform verbindt jaarlijks duizenden scholieren en young professionals aan studies en werkgevers. Je kent ons van krantenkoppen als: ‘Meisjes scoren hogere cijfers voor Scheikunde dan jongens’ of ‘Dit zoekt de generatie Y in een baan.’ Wij hebben zo’n 20 jaar ervaring in arbeidsmarktcommunicatie, zitten boordevol ambitie en vernieuwen voortdurend. Ons recruitment team koppelt met gerichte arbeidsmarketing én werving & selectie de top 5% studenten aan populaire werkgevers als Cap Gemini, ING en ABN Amro.

#teamboss #recruiter #vacature

Wat ga jij doen als lead recruiter?

Jij als recruiter herkent natuurlijk gelijk de cherries-on-top als het gaat om de allerleukste jobs out there. En dit is nou typisch zo’n job. Lucky you! De perfecte combi tussen jouw trackrecord in recruitment en ambitie om een team te begeleiden. Je krijgt de kans om te bouwen en de mogelijkheid om ook echt wat neer te zetten. Je staat er niet alleen voor. Je hebt toegang tot de allergrootste studentendatabase van Nederland en je hebt een killer-achterban met arbeidsmarktdeskundigen, designers, online marketeers en commerciële werkstudenten. Sweet!

Dit breng jij mee:
+ Jij staat te springen om een eigen team met 3 superslimme recruiters (wij ook om jou!).
+ Jij hebt ervaring als corporate recruiter of bureau recruiter.
+ Jij hebt een punch-today-in-the-face-attitude.

Dit krijg je van ons:
+ Salaris tussen €3.500 en €4.000.
+ Bonusregeling.
+ Laptop en mobiele telefoon.
+ Opleidingsbudget.
+ Werkweek van 32 uur of 40 uur.
+ Flexibiliteit en mogelijkheid om thuis te werken.
+ 30 collega’s en een actieve feestcommissie :)

Ik wil graag meer weten.
Yay! Stuur je ons gelijk jouw LinkedIn-profiel, een motivatiebrief is niet nodig. Eerst even bellen of appen kan ook op 06-28500972. Jaimy vertelt je graag meer over Qompas en de vacature.

 

Jaimy Rosenau - Campus Recruiter - recruiter bij Qompas
Jaimy Rosenau - Campus Recruiter
Stel je vraag via: