Position Description:
Ben jij een gedreven teamspeler die zich graag vastbijt in complexe vraagstukken, analytisch is en graag de brug wilt slaan tussen de ontwikkelingsteam en de business? Wil je onderdeel worden van een award winning team in de categorie grootzakelijke ICT projecten? Dan is dit jouw uitgelezen kans om binnen onze CGI team jouw stempel te drukken. Vanuit het team werken wij aan IT-projecten die impact hebben op de Financiële markt en onze samenleving.

OutSystems Developer (Low-Code Development)
Als OutSystems Developer ben je verantwoordelijk om samen met de business stakeholder de functionele en technische wensen te vertalen naar werkende software. Verder verbeter en onderhoud je de prestaties van de bestaande software. Tevens ben jij het aanspreekpunt binnen het team voor OutSystems.
Dit allemaal in een DevOps omgeving waar je als team aan sectorreleases werkt met klanten in de financiele dienstverlening.

Jouw verantwoordelijkheden binnen deze rol:

  • Meedenken met de klant bij (nieuwe) functionele en technische wensen;
  • Optimaliseren, beheren en bijwerken van de bestaande software;
  • Analyseren en verhelpen van bevindingen;
  • Team ondersteunen bij implementatie van oplossingen;
  • Continue kennis ontwikkelen over OutSystems en de energiemarkt.

Wat bieden we jou in de Masterclass Low-Code Developer?
In de Masterclass Low-Code Developer word jij gedurende een periode van 6 weken klaargestoomd om mee te kunnen werken in Agile Teams voor onze klanten. Deze Masterclass wordt door onze CGI experts in samenwerking met externe trainers met kennis van Blueriq, OutSystems en Pega gegeven.

De Masterclass bestaat uit de combinatie van een serie trainingen in groepsverband en een individueel traject dat leidt tot certificering. Daarnaast werk je tijdens het traject aan een Low-Code applicatie voor één van onze toonaangevende klanten. Hiermee garanderen we dat je direct waarde toevoegt bij onze klanten en dat je wordt begeleid door een expert in een high-performance omgeving.

In deze Masterclass werk je gezamenlijk een klant-case uit waarbij jouw kennis wordt toegepast en getoetst. Onderwerpen als scrum, agile werken en DevSecOps worden behandeld. We nemen je ook mee langs alle aspecten van Low-Code application development. Het eerste deel van de masterclass vindt plenair plaats, daarna wordt de groep van 25 personen opgedeeld in drie kleinere classes waarin je, je verder gaat specialiseren in één van de drie specifieke low-code-oplossingen

Tijdens de Masterclass wordt jouw voortgang intensief gevolgd en word je begeleid door de expert. Na het traject blijft jouw expert jouw mentor totdat jij je het Blueriq (Associate), OutSystems (Traditional Web Developer en Reactive Web Developer) of Pega (Certified System Architect) hebt behaald. Na het einde van de Masterclass blijf je op maandbasis terugkomen binnen emerging technologies om met jouw Masterclass-groep op de inhoud in verbinding te blijven. Denk hierbij aan (klant)cases, intervisie, kennisdeling etc.

Wat ga je doen na de Masterclass Low-Code?
Na je Masterclass Low-Code Developer ga je echt aan de slag binnen één van onze Agile teams. Je begint direct bij één van onze klanten of brengt jouw kennis in de praktijk door samen met ervaren collega’s te werken aan één van onze in-house projecten. Deze collega’s coachen jou tot het moment dat jij zelfstandig verder kunt. De Masterclass Low-Code Developer biedt jou een stevige en professionele basis om snel je weg te vinden binnen CGI en bij onze opdrachtgevers. In diverse sectoren heeft CGI agile teams die werken aan Low-Code Oplossingen. Je kunt hierbij denken aan opdrachten voor klantorganisaties binnen de overheids-, financiële - en Utility Sector, door het hele land. Per vakgebied hebben we een community (practice) waarin vakgenoten/collega’s elkaar op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen en waarin ook plaats is voor de nodige fun. Dat is hard werken, maar je leercurve is dan ook steil. In deze practice sta je in verbinding met vakgenoten om elkaar te inspireren en om van elkaar te leren.

Wat breng je mee?

  • Jij ben net afgestudeerd op HBO of WO niveau en hebt affiniteit met IT & Business en je bent op zoek naar de eerste stap in jouw carrière in IT.

Óf:

  • Jij bent een ervaren professional met IT & Business affiniteit en je wilt jezelf specialiseren in (Low-Code) software development.

Verder vragen wij:

  • De wens en ambitie om je verder te ontwikkelen in Low-Code / Software development & IT consultancy;
  • Enthousiasme om door te blijven leren en de wil om businesswaarde te creëren voor onze klanten;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift.

For this position is fluency in Dutch language required at C1 Level, both spoken and written.

Waar kom je terecht?
Als Outsystems Developer kom jij te werken in de unit verzekeringen is onderdeel van sector Financial Services.

Bij de verzekeraars en pensioeninstellingen staat een transitie naar de cloud op iedere agenda. Daarbij spelen uiteraard de onderwerpen zoals kosten, het verhogen van het marktaandeel en het voldoen aan wet- en regelgeving een grote rol. Een complexe markt, die vraagt om andere business modellen en innovatieve oplossingen. Die (cloud) transitie heeft voor jou geen geheimen, je bent ambitieus en betrokken en wilt werken met de nieuwste technieken. En CGI bedient de top van het Nederlandse verzekeraars.

Ons aanbod?
We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn of haar eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen. Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben: een plek in een hecht team van professionals waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze klanten en medewerkers dragen. Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Een rol in ons CGI verhaal!

Are you ready to be part of our story?
Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze telefonisch aan Robert de Zeeuw, Director Consulting Services via 06-2291 5947 of robert.de.zeeuw@cgi.com.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij recruiter Chris Nikijuluw via 06-204 511 05 of chris.nikijuluw@cgi.com.

What you can expect from us:
Bouwen met en op elkaar

Technologie is het hart van de digitale transformatie van ons en onze klanten, maar onze mensen zijn het hart van zakelijk succes.

Als member van CGI ben je vanzelfsprekend een specialist in je vakgebied én een betrouwbare adviseur voor je klant. Je werkt samen met je collega’s aan concrete en duurzame resultaten die heel Nederland – en ver daarbuiten – draaiende houden. Elke dag heeft jouw werk impact.

Je bent een 'member' omdat je shareholder en eigenaar van CGI bent. Samen bouwen we aan een bedrijf waar we trots op kunnen zijn. Al sinds 1976 is dit onze droom en die heeft ons gebracht waar we nu zijn: een van 's werelds grootste onafhankelijke leveranciers van IT-diensten en bedrijfsadvies.

Bij CGI weten we dat diversiteit onmisbaar is. Daarom streven we op de werkvloer naar een inclusieve cultuur waarin er plek is voor iedereen. Zowel bij ons als bij onze klanten. We strijden voor gelijke kansen en willen dat al onze werknemers kunnen slagen en groeien. Daar helpen we graag bij.

Klaar om deel uit te maken van ons succesverhaal? Word member van CGI! Hier maken jouw ideeën en acties het verschil.

NL Recruitment Team - recruiter bij CGI
NL Recruitment Team
Stel je vraag via: