Word jij een inspirerende manager? Manage jij binnen twee jaar een team of een afdeling? Weet je mensen in beweging te krijgen en complexe processen in goede banen te leiden? Dan is dit Traineeship iets voor jou!

Wat kan je verwachten?
Als Management Trainee bij Eurofins ga jij jezelf binnen 2 jaar ontwikkelen tot een leider van de toekomst binnen een organisatie van wereldformaat.

Je doorloopt een opleidingsprogramma dat bestaat uit 3 verschillende opdrachten; variërend van projectmanagement tot het zijn van de rechterhand van het topmanagement, de implementatie van innovatieve systemen, het opzetten van nieuwe business modellen tot het begeleiden van overnames. Dit zijn de eerste stappen van een ambitieus carrière pad met uitgebreide mogelijkheden voor internationale vervolgstappen.

Verder ligt de focus tijdens het programma op jouw persoonlijke ontwikkeling door onder meer het volgen van leiderschaps-, vakinhoudelijke- en vaardigheidstrainingen, en coaching/intervisie met andere Young Professionals. Daarnaast word je gekoppeld aan een buddy, die je op het inhoudelijke vlak coacht.

Hier ga je werken
Al meer dan 20 jaar is Eurofins één van de meest snelgroeiende bedrijven ter wereld. Met maar liefst 800 laboratoria in 47 landen en ongeveer 45.000 medewerkers is Eurofins wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor voeding, water, milieu en farmaceutische producten. De missie van Eurofins? Een bijdrage leveren aan de wereldwijde gezondheid en (voedsel)veiligheid door klanten te voorzien van hoogwaardige laboratorium- en adviesdiensten. Eurofins kent sterke groeiambities en daarmee liggen er veel kansen voor uniek toptalent!

Wat heeft dit Traineeship jou te bieden?
• De kortste weg naar een general management positie en de eindverantwoordelijkheid over een P&L; 
• Je wordt onderdeel van het snelgroeiende en dynamische bedrijf Eurofins, waarmee je in hoog tempo een stevige basis aan management ervaring toevoegt aan je CV;
• Een 2-jarig opleidingsprogramma met focus op jouw persoonlijke ontwikkeling;
• Persoonlijke coaching en begeleiding en eigen verantwoordelijkheid;
• Volop mogelijkheden voor internationale vervolgstappen;
• Dynamisch en afwisselend werk op verschillende locaties in Nederland;
• Een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden;
• Een leaseauto waarin je elke dag naar je werk rijdt;
• En uiteraard een team met enthousiaste, gezellige en gedreven collega’s;

Wie ben jij?
• Een enthousiaste en gedreven Young Professional met een “just do it” mentaliteit en management ambities;
• (Bijna) WO afgestudeerd (denk aan (Technische) bestuurskunde, business administration, innovatiemanagement, technology and operations management) en klaar voor een eerste of tweede stap in jouw carrière;
• Een actieveling met relevante ervaring, bijvoorbeeld als bestuurs- of commissielid;
• Een creatieve veranderaar en een aanstekelijke teamvormer;

Overtuigd? Neem dan contact op!
Eurofins is met Qompas een exclusieve samenwerking aangegaan en Boris Eustatia (Qompas) begeleidt jouw sollicitatie. Wil je meer informatie over dit toffe Traineeship en alle ins & outs van de sollicitatieprocedure? Stuur dan gerust een appje naar mij 06 – 13 34 16 49.

Direct solliciteren? Je sollicitatie start eenvoudig. Stuur je cv via onderstaande button of recruitment@qompas.nl naar Boris. Hij neemt binnen 1 werkdag contact met jou op over het vervolg. De sollicitatieprocedure bestaat allereerst uit een online assessment. Bij goed resultaat volgt een eerste gesprek bij Eurofins met de Talent Acquisition Manager, waarna een dagdeel met verschillende gesprekken bij Eurofins zal volgen.