Van veel evenementen is het momenteel onduidelijk in welke vorm ze worden aangeboden. We doen er alles aan om je de juiste informatie te geven, maar check voor de zekerheid ook altijd even de site van de betreffende werkgever met informatie over evenementen en sollicitatieprocedures

Word jij een inspirerende manager? Manage jij binnen twee jaar een team of een afdeling? Weet je mensen in beweging te krijgen en complexe processen in goede banen te leiden? Dan is dit Traineeship iets voor jou!

Wat kan je verwachten?
Als Management Trainee bij Eurofins ga jij jezelf binnen 2 jaar ontwikkelen tot een leider van de toekomst binnen een organisatie van wereldformaat.

Je doorloopt een opleidingsprogramma dat bestaat uit 3 verschillende opdrachten; variërend van projectmanagement tot het zijn van de rechterhand van het topmanagement, de implementatie van innovatieve systemen, het opzetten van nieuwe business modellen tot het begeleiden van overnames. Dit zijn de eerste stappen van een ambitieus carrière pad met uitgebreide mogelijkheden voor internationale vervolgstappen.

Verder ligt de focus tijdens het programma op jouw persoonlijke ontwikkeling door onder meer het volgen van leiderschaps-, vakinhoudelijke- en vaardigheidstrainingen, en coaching/intervisie met andere Young Professionals. Daarnaast word je gekoppeld aan een buddy, die je op het inhoudelijke vlak coacht.

Hier ga je werken
Al meer dan 20 jaar is Eurofins één van de meest snelgroeiende bedrijven ter wereld. Met maar liefst 800 laboratoria in 47 landen en ongeveer 45.000 medewerkers is Eurofins wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor voeding, water, milieu en farmaceutische producten. De missie van Eurofins? Een bijdrage leveren aan de wereldwijde gezondheid en (voedsel)veiligheid door klanten te voorzien van hoogwaardige laboratorium- en adviesdiensten. Eurofins kent sterke groeiambities en daarmee liggen er veel kansen voor uniek toptalent!

Wat heeft dit Traineeship jou te bieden?
• De kortste weg naar een general management positie en de eindverantwoordelijkheid over een P&L; 
• Je wordt onderdeel van het snelgroeiende en dynamische bedrijf Eurofins, waarmee je in hoog tempo een stevige basis aan management ervaring toevoegt aan je CV;
• Een 2-jarig opleidingsprogramma met focus op jouw persoonlijke ontwikkeling;
• Persoonlijke coaching en begeleiding en eigen verantwoordelijkheid;
• Volop mogelijkheden voor internationale vervolgstappen;
• Dynamisch en afwisselend werk op verschillende locaties in Nederland;
• Een marktconform salaris en uitstekende secundaire voorwaarden;
• Een leaseauto waarin je elke dag naar je werk rijdt;
• En uiteraard een team met enthousiaste, gezellige en gedreven collega’s;

Wie ben jij?
• Een enthousiaste en gedreven Young Professional met een “just do it” mentaliteit en management ambities;
• (Bijna) WO afgestudeerd (denk aan (Technische) bestuurskunde, business administration, innovatiemanagement, technology and operations management) en klaar voor een eerste of tweede stap in jouw carrière;
• Een actieveling met relevante ervaring, bijvoorbeeld als bestuurs- of commissielid;
• Een creatieve veranderaar en een aanstekelijke teamvormer;

Interesse?

Wil je meer informatie over de functie en alle ins & outs van de sollicitatieprocedure? Stuur dan gerust een appje naar Ellen Luijben (Qompas): 06 13 34 16 19.

Direct solliciteren? Dat kan eenvoudig door jouw CV inclusief motivatiebrief te sturen via onderstaande button of naar recruitment@qompas.nl. Zij neemt binnen 2 werkdagen contact met jou op over het vervolg.