Op zoek naar een Management Traineeship met impact bij een organisatie met minstens zoveel ambitie als jij? Binnen dit 2-jarig Traineeship word jij klaargestoomd voor een General Management positie binnen een snelgroeiend, internationaal beursgenoteerd Life Science bedrijf!

Wat je kan verwachten:

  • De kortste weg tot een General Management positie binnen een organisatie van wereldformaat
  • Een trainingsprogramma met een focus op jouw persoonlijke ontwikkeling door onder meer het volgen van leiderschaps-, vakinhoudelijke- en vaardigheidstrainingen
  • Coaching en intervisie met andere Young Professionals en een buddy die jou op inhoudelijk vlak coacht
  • Werken voor een organisatie die een belangrijke bijdrage levert aan wereldwijde thema’s op het gebied van onder meer milieu, voedselveiligheid en algehele gezondheid middels hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies
  • Een startsalaris van €2750,- bruto per maand en een leaseauto
  • Volop mogelijkheden voor internationale vervolgstappen
  • Een uitdagend Traineeship binnen een ambitieuze werkomgeving met een uitstekend toekomstperspectief

Hier ga je werken
Al meer dan 20 jaar is Eurofins één van de meest snelgroeiende bedrijven ter wereld. Met maar liefst 800 laboratoria in 47 landen en ongeveer 45.000 medewerkers is Eurofins wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor voeding, water, milieu en farmaceutische producten. Eurofins kent sterke groeiambities en daarmee liggen er veel kansen voor toptalent!

Wat je precies gaat doen:
Binnen deze organisatie doorloop je een 2-jarig opleidingsprogramma bestaande uit drie opdrachten; variërend van projectmanagement, de implementatie van innovatieve systemen, het opzetten van nieuwe business modellen of het begeleiden van overnames etc. Dit zijn de eerste stappen van een ambitieus carrièrepad met uitgebreide mogelijkheden. Na het 2-jarig opleidingsprogramma ben jij er klaar voor om je eigen afdeling/team te leiden binnen deze mooie organisatie.

Wat vragen wij van jou?
Jij hebt op dit moment een glimlach op je gezicht omdat je zo blij wordt van de verantwoordelijkheden en mogelijkheden van dit Traineeship. Je weet van jezelf dat je van nature een leider bent en dit blijkt ook al uit jouw cv. Jij hebt namelijk de nodige relevante ervaring als bestuurs- of commissielid en misschien was je zelfs op jonge leeftijd al aanvoerder van jouw sportteam. Je kunt niet wachten om deze kwaliteiten en vaardigheden verder te ontwikkelen binnen een professionele werkomgeving.

Daarnaast:

  • Heb je een afgeronde WO-Master, bij voorkeur in een technische richting. Denk aan Technische bestuurskunde, Technology en Operations Management, Supply Chain Management, Life Science en Business Studies etc.
  • Ben je in staat om stakeholders te managen, mensen in beweging te krijgen en complexe processen in goede banen te leiden
  • Heb je affiniteit met de branche van onze opdrachtgever

Interesse?
Wil je meer informatie over de functie en alle ins & outs van de sollicitatieprocedure? Stuur dan gerust een appje naar Ellen Luijben (Qompas): 06 10 43 47 60.

Direct solliciteren? Stuur jouw CV, eventueel inclusief motivatiebrief via onderstaande button of naar recruitment@qompas.nl. Je hoort binnen twee werkdagen van ons!

Ellen Luijben - Lead Recruiter - recruiter bij Eurofins
Ellen Luijben - Lead Recruiter
Stel je vraag via: