Heb je ambities op het vlak van financiën en management? En wil je aan de start van je carrière kennis maken met onze financiële functies? Solliciteer dan nu voor het Management Traineeship Finance bij PostNL! Een uitstekende opstap voor financiële talenten die binnen een paar jaar met de CFO aan tafel willen.

Uitdagingen
Wij zijn PostNL. We zijn een onmisbare schakel tussen de fysieke en online wereld. We hebben het grootste netwerk voor brieven, pakketten en e-commerce in de Benelux. Door combinaties van slimme netwerken en digitale toepassingen bieden we waardevolle oplossingen aan onze klanten. We leven in een wereld waar digitale toepassingen een steeds grotere rol in ons dagelijkse leven spelen. Deze diensten ontwikkelen zich snel. We benutten onze vindingrijkheid om steeds nieuwe manieren te bedenken om afzender en ontvanger te verbinden.

Als het eerste beursgenoteerde postbedrijf beschikken we over het grootste en modernste netwerk voor brieven, pakketten en e-commerce in de Benelux. Daarnaast zijn we actief in Duitsland en Italië. Bij PostNL werken in totaal met ruim 44.000 mensen. In 2017 bedroeg onze omzet bijna € 3,5 miljard.

Je verantwoordelijkheden
In het Management Traineeship Finance volg je allereerst zes maanden lang een programma waarbij je een algemeen introductieprogramma krijgt en een aantal bedrijfsbezoeken aflegt. Daarnaast ga je aan de slag op twee stevige projecten binnen verschillende bedrijfsonderdelen zoals Group Control of Mergers & Acquisition. Na de zes maanden start je in een financiële functie binnen ons bedrijf. Dat kan bijvoorbeeld zijn als projectcontroller of business controller. Daarnaast volg je samen met circa 15 starters uit de andere Management Traineeship richtingen modules waarin je aan de slag gaat met je persoonlijke ontwikkeling. Deze trainingen worden gefaciliteerd in samenwerking met De Baak.

Het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap is binnen het Management Traineeship een belangrijk onderdeel. Het gaat ons om bewustwording van jouw persoonlijke patronen, drijfveren, kwaliteiten en valkuilen. We dagen je uit tot zelfonderzoek en bieden je verschillende ingangen aan die leiden tot zelfreflectie. We leren je te leren. Doel is dat je het traject op jezelf betrekt en verantwoordelijkheid neemt voor zowel het leerproces als voor toepassingen hiervan in de praktijk. Lees op de website meer over de inhoud van het Financieel Traineeship en ervaringen van (oud) trainees.

Wat breng jij mee?

  • Je hebt een HBO of WO opleiding afgerond;
  • Je zoekt een startersfunctie;
  • Je hebt actief gewerkt aan de ontwikkeling van (leiderschap)competenties. Je weet mensen mee te krijgen;
  • Je bent gedreven en hebt een heldere visie;
  • Je durft knopen door te hakken en grenzen te verleggen.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitgebreid opleidingsprogramma gericht op de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden en specialistische kennis;
  • Uitdagende en veelzijdige functies in een dynamische werkomgeving;
  • Een marktconform startsalaris;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden met daarin onder andere een collectieve ongevallenverzekering, de mogelijkheid tot aan- en afkoop van vrije dagen en een bijdrage in de levensloopregeling. Daarnaast bieden we aantrekkelijke personeelskortingen op reizen en andere incentives.

Het Management Traineeship Finance gaat van start per 1 maart. Solliciteren kan vanaf december.

Wil je meer weten over de procedure of over de inhoud van het programma van het Management Traineeship Finance? Neem dan contact op met Joyce van Oosterhout, telefoonnummer 06-30807699.

Joyce van Oosterhout - Graduate Recruiter PostNL - recruiter bij PostNL
Joyce van Oosterhout - Graduate Recruiter PostNL
Stel je vraag via: