Het traineeship
De Rabobank loopt al jaren voorop met ICT. En dat willen wij zo houden. Het Management Traineeship ICT is er op gericht om talentvolle, afgestudeerde academici in twee jaar tijd door te laten stromen tot project-, implementatie- of lijnmanager. Je werkt samen met 3.000 professionals aan de innovatieve oplossingen van morgen. In een opleidingstraject afgestemd op jouw ambities word je intensief begeleid en krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

In het kort:

  • Management Traineeship bij een grote speler op ICT gebied
  • Persoonlijke ontwikkeling en intensieve begeleiding
  • Specifiek op jou afgestemd opleidingstraject
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief
  • Uitstroom naar een functie in project-, implementatie-, of lijnmanagement ICT

Voor wie?
Je hebt affiniteit met ICT en bent (bijna) afgestudeerd met maximaal twee jaar werkervaring binnen de ICT of financiële dienstverlening. Je hebt een frisse blik, vernieuwende ideeën en de ambitie om door te groeien tot manager. Dat je ondernemend en initiatiefrijk bent, blijkt uit de activiteiten naast je studie, bijvoorbeeld een bestuursfunctie of een studie in het buitenland. Weet jij kansen te herkennen en om te zetten in acties? Dan is dit dé kans voor jou.

Jouw ontwikkeling
Binnen twee jaar werk je aan drie projecten binnen Groep ICT. Per opdracht vervul je een andere rol, bijvoorbeeld LEAN-consultant, lijnmanager of projectmanager voor de mobiel bankieren app. Daarnaast volg je een intensief opleidingsprogramma, waarbij je veel aandacht krijgt voor je persoonlijke ontwikkeling. Onze ervaren managers staan voor jou klaar om je persoonlijk te begeleiden en te coachen.

Hoe ziet de selectieprocedure eruit?
Ronde 1 Selectie van brief en CV
Ronde 2 Telefonisch interview op basis van brief en CV
Ronde 3 Assessment (capaciteitentest en persoonlijkheidsvragenlijst) en gesprek met recruiter
Ronde 4 Gesprek met management en talentmanager
Ronde 5 Eindselectiedag met rollenspellen

Solliciteren
De werving voor het Management Traineeship ICT wordt verwacht in december 2015/januari 2016. Hou de Qompas site in de gaten voor meer informatie. Reageren is vooruitzien.

Meer weten over jouw mogelijkheden?
Mocht je vragen hebben neem dan contact op met Petra ter Wielen op telefoonnummer +31 (0)30 216 15 65.