Op zoek naar een Management Traineeship met impact bij een organisatie met voldoende ambitie als jij? Binnen dit 2-jarig Traineeship word jij klaargestoomd voor een General Management positie binnen een snelgroeiend, internationaal beursgenoteerd bedrijf!

Wat je kunt verwachten:
• De kortste weg naar een General Management positie binnen een organisatie van wereldformaat
• Een trainingsprogramma met een focus op jouw persoonlijke ontwikkeling door onder meer het volgen van leiderschaps-, vakinhoudelijke- en vaardigheidstrainingen
• Coaching en intervisie met andere Young Professionals en een buddy die jou op inhoudelijk vlak coacht
• Een startsalaris van € 2750, - bruto per maand en een leaseauto
• Volop mogelijkheden voor internationale vervolgstappen
• Een uitdagend Traineeship binnen een ambitieuze werkomgeving met een uitstekend toekomstperspectief
• Tenslotte; werken voor een organisatie die een belangrijke bijdrage levert aan wereldwijde thema's op het gebied van onder meer milieu, voedselveiligheid en gezondheid door hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies

Wat je precies gaat doen:
Binnen deze organisatie doorloop je een 2-jarig opleidingsprogramma bestaande uit drie opdrachten; variërend van projectmanagement tot het zijn van de rechterhand van het topmanagement, de implementatie van innovatieve systemen, het opzetten van nieuwe business modellen of het begeleiden van overnames. Dit zijn de eerste stappen van een ambitieus carrièrepad met uitgebreide mogelijkheden. Na het 2-jarig opleidingsprogramma ben jij klaar om je eigen afdeling / team te leiden binnen deze mooie organisatie.

Wat vragen wij van jou?
Jij hebt dit moment een glimlach op je gezicht omdat je zo blij wordt van de verantwoordelijkheden en mogelijkheden van dit Traineeship. Je weet van jezelf dat je van nature een leider bent en dit blijkt ook al uit jouw cv. Jij hebt namelijk de relevante relevantie als bestuurs- of commissielid en misschien was je zelfs op jonge leeftijd al aanvoerder van jouw sportteam. Je kunt niet wachten om deze kwaliteiten en vaardigheden verder te ontwikkelen binnen een professionele werkomgeving.
Daarnaast:
• Heb je een afgeronde WO-Master, bij voorkeur in een technische richting. Denk aan Technische bestuurskunde, Technology en Operations Management, Supply Chain Management, Business Studies etc.
• Ben je in staat om stakeholders te managen, mensen in beweging te krijgen en complexe processen in goede banen te leiden
• Heb je affiniteit met de branche van onze opdrachtgever en maximaal 3 jaar werkervaring

Solliciteren
Qompas Talent Coaches begeleiden jouw sollicitatie, geven jou tips en beantwoorden al jouw vragen.

Wij ontvangen graag jouw cv, eventueel inclusief motivatie. Reageer via onderstaande button of via recruitment@qompas.nl. Eerst meer weten of nog aanvullende vragen? Stuur dan gerust een appje naar Ellen Luijben(Qompas): 06 10 43 47 60.

* for this position fluently Dutch is required *

 

Ellen Luijben - Lead Recruiter - recruiter bij Qompas Recruitment
Ellen Luijben - Lead Recruiter
Stel je vraag via: