Het management traineeship is onderdeel van de Randstad Groep Nederland. Bestaande uit de bedrijven Randstad, Tempo-Team en Yacht. Het management traineeship houdt in dat je in 2,5 jaar tijd ontwikkelt tot een leider van de toekomst. Dit doe je door op verschillende plekken in de organisatie te werken en wekelijks met mede trainees te werken aan strategische vraagstukken, die je uiteindelijk presenteert aan de directie. Tijdens het management traineeship staat jouw persoonlijke ontwikkeling en leiderschapsstijl centraal. Ze kun jij ontdekken waar je goed in bent, waar je ontwikkelpunten liggen en wat juist leuk vindt in een baan en wat niet. Geen enkele trainee doorloopt exact hetzelfde traject, want iedereen heeft andere talenten. Jaarlijks worden er zo'n 10-15 trainees aangenomen. Dit aantal staat niet muurvast, want doorloop je de rondes succesvol en pas je binnen het bedrijf, word je gewoon aangenomen.

opbouw van het management traineeship

 • elke management trainee start als intercedent.

In 2,5 jaar vervul je meerdere functies binnen Randstad Groep Nederland. Als trainee start je het eerste jaar als intercedent bij Randstad, Tempo-Team of Yacht. In deze functie staat ervaring opdoen met onze dienstverlening centraal. Wat doe je als intercedent? Samen met je team breng je werknemers en werkgevers bij elkaar. Je helpt klanten met vraagstukken rondom hun personeel, zoals het voorzien van vacatures en hun personeelsplanning. Daarnaast help je talenten met het vinden van een nieuwe baan of een stap in hun ontwikkeling. De ene intercedent is niet hetzelfde als de ander. Er valt onder andere veel te leren op het gebied van procesoptimalisatie, recruitment, sales, wet- en regelgeving, contractmanagement, talentontwikkeling en accountmanagement. Je werkt veel samen met je collega's en manager om erachter te komen welke richting jij wil doorontwikkelen.

 • na het eerste jaar bepaal jij jouw eigen route.

Na het eerste jaar bepaal jij je traineeship zelf. Je volgende rol binnen het bedrijf kies je zelf. Denk bijvoorbeeld aan een meer senior rol binnen de operatie, waarnaar je daarna kunt uitstromen als operationeel of commercieel manager. Ook kun je kiezen voor een specialistischere rol binnen bijvoorbeeld marketing & communicatie, hr, business support of finance. Op basis van jouw ambitie, interesse en talenten doorloop je jouw eigen management traineeship. Er zijn ruime mogelijkheden voor jou als trainee binnen de organisatie en in combinatie met 20% focus op jouw persoonlijke ontwikkeling, maak je een sterke groei door als trainee.

 • ​​​​​​elke woensdag denktank.

Na ongeveer negen maanden stroom je in de denktank in. De denktank is 20% van jouw traineeship waarin je elke woensdag werkt aan strategische vraagstukken en persoonlijke ontwikkeling. Ook heb je 6 keer per jaar intervisie over bijvoorbeeld communicatiestijlen of beinvloeding, om jezelf beter te leren kennen en je te ontwikkelen als leider. Strategische vraagstukken kunnen bijvoorbeeld zijn: een advies over een verandervraagstuk, marktonderzoek verrichten of een carrièrepad ontwikkelen voor een bepaalde doelgroep. Tijdens de denktank geef je elkaar feedback en leer je van elkaar, onder leiding van de talent manager en sociaal psycholoog. Een unieke kans om jouw zelfbewust te maken van jouw talenten en ontwikkelpunten. Deze spreekwoordelijke denktank vindt plaats op ons hoofdkantoor in Diemen. Hoe dan ook, na 2,5 jaar tijd rond jij je management traineeship bij Randstad Groep Nederland zelfbewust en vol met kennis en kunde af.

 • jouw carrièrepad als management trainee

Als management trainee start je altijd in de rol van intercedent om onze dienstverlening te leren kennen. Na deze eerste functie heb je zelf de vrijheid om jouw carrièrepad vorm te geven. Dat hangt helemaal af van jouw ambitie en interesse. Jij bent in de regie, jij bepaalt. Daarom zijn er uiteenlopende groeipaden denkbaar. Zo kun je vanuit de functie als intercedent bijvoorbeeld doorgroeien naar sales of recruitment consultant, operationeel manager, proces manager, product owner of talent acquisition specialist. Ruime mogelijkheden en met veel oog voor jouw als persoon en jouw talenten.

waarom werken bij randstad groep nederland?

 1. veel ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 2. goede werksfeer en fijne collega's
 3. vrijheid in bepalen van jouw vervolgstappen
 4. veel doorgroeimogelijkheden
 5. betekenisvol werk
 6. de denktank
 7. je beste zelf kunnen zijn

wat bieden we jou?

 • een bruto maandsalaris van €3.034 (inclusief 8,5% vakantiegeld en benefit budget) en interessante bonusstructuur
 • direct een contract voor onbepaalde tijd
 • 25 vakantiedagen met mogelijkheid om 5 weken extra te kopen
 • een aantrekkelijke aandelenregeling, pensioenregeling en korting op je zorgverzekering
 • de mogelijkheid om via Randstad enkele maanden vrijwilligerswerk in Azië of Afrika te doen (via Voluntary Services Overseas) en een sabbatical regeling
 • alles rondom laptop, mobiele telefoon, leaseauto, reiskostenvergoeding en inrichten van je thuiswerkplek is goed geregeld
 • fijne en inspirerende collega’s, mede trainees en coaches die voor je klaar staan en daarnaast een actief intern netwerk voor leuke activiteiten en leerzame events
 • traineebonus en verhoging: 2x per jaar kun je €1300-€1500 bonus verdienen en €300 per jaar groeien in salaris

 

Willemijn Schroten - Campus Recruiter - recruiter bij Randstad
Willemijn Schroten - Campus Recruiter
Stel je vraag via: