In 2,5 jaar tijd uitgroeien tot zelfbewuste manager in een organisatie van wereldformaat; die kans krijg je als trainee bij Randstad. Je dompelt je volledig onder in de wereld van werk, kruipt in de vezels van de organisatie en wordt uitgedaagd om oplossingen te vinden voor actuele strategische vraagstukken.

wat ga je doen?

Je doorloopt een intensief gefaseerd programma, waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Tijdens het management traineeship vervul je drie verschillende rollen. Je start als intercedent voor minimaal 12 maanden bij Randstad, Tempo Team of Yacht, zodat je onze core-business goed leert kennen. De volgende twee rollen liggen nog niet vast. Jij staat namelijk zelf aan het roer. Wil je binnen Yacht een voortrekkersrol pakken om grote klanten verder uit te bouwen? Of kies je voor een rol als business developer waar je een app ontwikkelt voor Randstad Student? Wil je als operationeel manager verantwoordelijk worden voor een team binnen het uitzendbureau van Tempo Team? Of toch jouw verbeteranalyses loslaten op de HR-consultancytak van Randstad? Het kan allemaal. Ondertussen investeren we stevig in je ontwikkeling doordat je een dag per week in ‘de Denktank’ zit en werkt aan je persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor ben je na tweeënhalf jaar klaar om met jouw visie en ambitie hét verschil te maken voor onze klanten, flexwerkers en collega’s.

Joren Lier (trainee) over het management traineeship bij Randstad Groep

“Een leidinggevende functie vervullen, die ambitie heb ik al langer. Waarom ik voor het management traineeship bij Randstad Groep ben gegaan? De vrijheid die je hebt in het kiezen van je opdrachten. En de Denktank, daar was ik ook door getriggerd. Een dag in de week aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling en strategische opdrachten. Veel initiatieven die door trainees bedacht zijn in de Denktank worden daadwerkelijk uitgevoerd in de praktijk. Vorige week hebben we nog een voorstel aan de directie gepresenteerd; een oplossing waardoor we nog slimmer omgaan met vacatures die online worden geplaatst. Ons voorstel wordt nu geïmplementeerd.”

waar werk je?

Het bijzondere aan dit traineeship is dat je in korte tijd ervaring opdoet in drie onderdelen van Randstad, Tempo Team en/of Yacht. Het is de ideale manier om te ontdekken hoe divers onze organisatie eigenlijk is en wat voor soort werkplek het beste bij jou past.

met wie werk je samen?

Natuurlijk werk je samen met een team van directe collega’s. Daarnaast heb je ook veel contact met junior en senior trainees en krijg je naast een buddy ook een mentor toegewezen die jou kan faciliteren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Na ongeveer negen maanden krijg je een plek in de Denktank. Hier zit je iedere woensdag met 25 trainees bij elkaar, onder begeleiding van een talentmanager en sociaal psycholoog. Je krijgt de ruimte om ervaringen en cases uit te wisselen, en je werkt samen aan strategische vraagstukken van de directie, zoals het geven van advies over een intern verandervraagstuk, het verbeteren van de website voor onze mkb-klanten, of het verrichten van marktonderzoek voor een nieuwe propositie.

over jou

 • (bijna) afgeronde wo-master en bovengemiddeld academisch niveau.
 • affiniteit met ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.
 • ambitie om een hogere (management)functie te vervullen.
 • sterk commercieel inzicht en leidinggevende skills.
 • zelfreflectief: je vindt het leuk om na te denken over je eigen kwaliteiten en verbeterpunten en om daar actief mee aan de slag te gaan.
 • ondernemend, geïnteresseerd in mensen, proactief en visionair: in een turbulente arbeidsmarkt wil jij het voortouw nemen en bijdragen aan verandering.

waarom Randstad?

Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan management- en specialistfuncties binnen heel Randstad Groep, waar ook de labels Yacht en Tempo Team onder vallen. Dit biedt jou als management trainee interessante carrièreperspectieven: 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen.

dit bieden we jou

 • een volle dag in de week gereserveerd voor persoonlijke ontwikkeling & opleiding in ‘de Denktank’ samen met je medetrainees. Dat is dus 20% van je werktijd!
 • een warm bad, met fijne en inspirerende collega’s, medetrainees en coaches die voor je klaarstaan.
 • direct een vast contract.
 • een startsalaris van € 31.764,- per jaar. Daarbovenop ontvang je maandelijks een zeer ruim Benefit-budget waarbij je zelf kunt kiezen tussen geld, vakantiedagen, sport of overige doelen.
 • 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag.
 • veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep.
 • een leaseauto, laptop en mobiele telefoon.

Als management trainee zet je in tweeënhalf jaar tijd snel een aantal stappen in je carrière. Dit zie je terug in je arbeidsvoorwaarden. Lees meer over werken bij Randstad en de arbeidsvoorwaarden.

start jouw carrière bij ons

Wil jij je ambities waarmaken als trainee bij Randstad Groep? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Of bezoek onze traineepagina met meer inhoudelijke informatie over de sollicitatiedeadlines en een filmpje van onze trainees op werkenbijrandstad.nl. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact op met onze Talent Acquisition Specialist voor het management traineeship: Fabienne Renes, via 0646427671/fabienne.renes@randstadgroep.nl.

solliciteren: zo werkt het

 • De sollicitatieprocedure bestaat uit vijf rondes. We streven ernaar om die in zes weken te doorlopen. Na elke ronde krijg je een go of no go.
 • Je solliciteert met jouw cv en krijgt op de dag van de sollicitatiedeadline toegang tot ons online assessment. Dit assessment is in onze selectie leidend, waarbij de jouw cv de uitkomsten kan ondersteunen.
 • Je begint met een capaciteitentest die jouw wo werk-en denkniveau test. Behaal jij een bovengemiddelde score ten opzichte van de normgroep? Dan krijg je automatisch toegang tot ons game-based assessment, de online video-pitch en twee persoonlijke opdrachten die zich focussen op jouw competenties.
 • Je wordt uitgenodigd voor een selectieochtend op ons hoofdkantoor. Hier maak je kennis met ons bedrijf en voer je een gesprek met twee van onze collega's. Wij maken hierin graag een mix van HR, regiodirectie en/of oud-trainees.
 • Je wordt uitgenodigd voor een extern assessment. Dit duurt een halve dag.
 • Je voert een eindgesprek op directieniveau. Word je aangenomen? Gefeliciteerd! Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd.

sollicitatierondes

Er zijn meerdere sollicitatierondes per jaar en een business course. Onderstaand vind je de verschillende sollicitatiedeadlines. Als je je cv hebt ingestuurd komen we na de eerstvolgende deadline op je sollicitatie terug (en dus niet na 5 dagen zoals in de automatisch gegenereerde bevestigingsmail staat vermeld).

sollicitatieronde 1 (2020)

Cv insturen vóór: 13 januari
Deadline online assessment: 23 januari
Selectiedagen: 31 januari en 4 februari
Sollicitatieronde 2 (2020)

CV insturen vóór: 18 mei
Deadline online assessment: 26 mei
Selectiedagen: 2 juni en 5 juni

Sollicitatieronde 3 (2020)

CV insturen vóór: 7 september
Deadline online assessment: 16 september
Selectiedagen: 22 september en 25 september

Sollicitatieronde 4 (2020)

CV insturen vóór: 9 november
Deadline online assessment: 19 november
Selectiedagen: 27 november en 1 december

Fabienne Renes - Campus Recruiter - recruiter bij Randstad
Fabienne Renes - Campus Recruiter
Stel je vraag via: