Boer & Croon is hét management bureau met decennia ervaring in leiderschap- en verandervraagstukken en in het opleiden van jong toptalent. De mens staat bij ons centraal in alle oplossingen. Daarom wordt er veel geïnvesteerd in hechte netwerken, ontwikkelprogramma’s en samenwerking. Boer & Croon heeft een Interim, Executive Search, Young Executive en Manager propositie. Onze professionals, zowel jong talent als bewezen leiders hebben allemaal het doel de klant optimaal te ondersteunen en duurzame oplossingen te bieden.

Wat ga je doen als Manager?
De functie van Manager is tweeledig: enerzijds werk je inhoudelijk op een project en anderzijds bouw je mee om de Manager propositie als nieuwe Business Solution in de markt te zetten.

Managers van Boer & Croon realiseren de strategie van organisaties. Dit kan in de vorm van realisatieplannen, strategische roadmaps en portfoliomanagement. Als een keuze is gemaakt ontwerpen Managers ook de programma management organisatie (PMO) om de verandering teweeg te brengen en tegelijkertijd goed te besturen. Dit doen we van binnenuit. Managers rapporteren aan de klant en zijn tijdelijk onderdeel van hun organisatie.

Opdrachten duren gemiddeld 6-9 maanden en worden zelfstandig uitgevoerd. In sommige gevallen worden echter kleine teams samengesteld met meerdere collega’s van Boer & Croon – bijvoorbeeld met 1-2 Young Executives of een ervaren Interim Manager – om de klant zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Werken bij Boer & Croon betekent dat je de meeste tijd bij de klant op locatie zit. In opdrachten staat het netwerk van Boer & Croon tot je beschikking om specifieke kennis te krijgen of te sparren met een ervaringsdeskundige.

De rol van Manager vraagt ook om ondernemerschap. Managers hebben namelijk veel vrijheid om deze propositie verder uit te bouwen. Er zijn nu 13 Managers werkzaam bij Boer & Croon die samen besluiten welke oplossingen zij verder gaan ontwikkelen, op welke sectoren en onderwerpen ze zich willen richten, hoe ze zich gaan onderscheiden op de markt, hoe ze hun targets gaan halen en bepalen, welke begeleiding en kennis nodig is en nog veel meer.

Het ondernemen en projectmatig werken worden ondersteund door een professioneel en speciaal ontworpen Management Development traject voor de Managers waarin de rollen van manager, leider en ondernemer centraal staan. Intervisie met collega’s is ook een
belangrijk onderdeel in dit MD-programma.

Wat kun je verwachten?

 • Marktconform salaris
 • Kans op een eindejaarsbonus
 • 27 vakantiedagen
 • Laptop, telefoon en NS Business card
 • Hoogwaardige begeleiding op je opdrachten inclusief het netwerk van Boer & Croon om specifieke kennis te vergaren
 • Intervisieprogramma & Management Developmentprogramma, opgesteld in samenwerking met een erkend opleidingsinstituut.
 • Een gedreven en enthousiast team aan Managers

Wat breng jij mee als Manager:

 • Universitaire opleiding, idealiter in bedrijfskundige, economische of technische richting;
 • Circa 4-8 jaar werkervaring als projectmanager en/of adviseur;
 • Affiniteit met verandertrajecten.

Competenties:

 • Ondernemend (hoe vind je het om mee te bouwen aan een propositie in ontwikkeling?)
 • Sensitief (weet jij met gevoel voor verhoudingen alle partijen mee te krijgen?)
 • Doortastend (ben je in staat o.b.v. jouw scherpe analyse ook op het juiste moment door te pakken?)
 • Daadkrachtig (zet jij jouw plannen direct om in actie?)

Je kunt direct solliciteren via het formulier op onze website. Heb je voorafgaand nog vragen of wil je een keer koffie drinken met een huidige Manager, neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Alissa Haasjes via a.haasjes@boercroon.nl (of +31 611054283).

Alissa Haasjes - Corporate Recruiter - recruiter bij Boer & Croon
Alissa Haasjes - Corporate Recruiter
Stel je vraag via: