Word jij The Next Consultant? Als Consultant bij The Next Organization help je toonaangevende klanten zoals Heineken, HEMA, Jaguar en ING bij het optimaliseren van hun marketing en sales activiteiten.

Wat ga jij doen?
In de rol van Marketing Intelligence Consultant is het aan jou om marketing fact-based te maken. Dat doe je door zoveel mogelijk databronnen te gebruiken om zo meer informatie te krijgen over jouw klanten. Samen met je klanten zoek je continu naar oplossingen en verbeteringen met als doel: succesvol bedrijfsgroei realiseren. Hierbij bepaal je niet alleen de strategie, maar implementeer je die strategie ook in de organisatie. Martin Schuit, Associate Consultant:
Bij The Next Organization krijg je als junior direct de mogelijkheid om mee te gaan naar de klant. Dit omdat we geloven dat dat is waar het gebeurt’’

In wat voor team kom ik terecht?
Je komt in een team van 20 consultants, met een mooie mix van junior consultants en ervaren collega’s. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, maar je hebt altijd een sterk team als achterban. Camille Zaaier, gestart in april 2019 als consultant:
‘Iedereen maakt tijd voor elkaar. Als nieuwe collega heb ik daardoor alle ruimte om zelfstandig te leren, maar vrijuit vragen te kunnen stellen als ik daar behoefte aan heb.”

Wat bieden we jou?
• Gave Marketing Intelligence projecten voor grote klanten zoals: Heineken, HEMA, Jaguar, en ING maar ook non-profit klanten zitten in ons portfolio;
• Zeer goed startsalaris; 
• Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Samen met een interne coach ga je aan slag om jouw persoonlijke doelen te ontwikkelen;
• Een warm bad, je komt terecht in een jong en hecht team;
• Gezellige extra’s zoals de legendarische vrijdagborrels; 
• Unieke locatie in de oude Watertoren die is uitgeroepen tot de meest duurzame werkplek van Nederland met een panorama view over de stad, direct naast CS.

Wat breng jij mee? 
• WO-opgeleid;
• Aantoonbare affiniteit met programmeren/analyseren van data vanuit studie, stage- of werkervaring;
• Je hebt interesse in Marketing vraagstukken.

Meer weten of solliciteren?
Wil je meer informatie over de functie en alle ins & outs van de sollicitatieprocedure? Stuur dan gerust een appje naar Vera (Qompas): 06 21 71 94 90.
Direct solliciteren? Dat kan eenvoudig door jouw CV te sturen via onderstaande button of naar vve@qompas.nl. Zij neemt binnen 2 werkdagen contact met jou op over het vervolg.

Vera van Etten - Recruiter - recruiter bij The Next Organization
Vera van Etten - Recruiter
Stel je vraag via: