Van veel evenementen is het momenteel onduidelijk in welke vorm ze worden aangeboden. We doen er alles aan om je de juiste informatie te geven, maar check voor de zekerheid ook altijd even de site van de betreffende werkgever met informatie over evenementen en sollicitatieprocedures

Zoek jij een functie waarin je zowel je marketing skills, als commerciële talenten verder kunt ontwikkelen? Dan is Marketing & Sales specialist bij Qompas voor jou de ideale functie.

Qompas heeft een uitgebreide pool met hbo/wo studenten en starters die zich aan het eind van hun studiefase gaan oriënteren op de arbeidsmarkt. Wij bieden hen de mogelijkheid om kennis te maken met en te solliciteren bij toonaangevende bedrijven en begeleiden hen met het sollicitatieproces voor inhousedagen, business courses en traineeships.

Standplaats: Leiden

Als Marketing & Sales specialist begeleid je onze klanten bij het verbeteren van hun employer brand en de promotie van hun vacatures en evenementen. Afhankelijk van je ervaring bieden we jou een traject waarin we jou alle facetten van marketing en sales laten ervaren, zodat jij zo snel mogelijk kan uitblinken. Samen gaan we er voor zorgen dat jij ervaring opdoet in oa recruitment, marketing, campagnes en accountmanagement. Wat zijn jouw verantwoordelijkheden in de eerste zes maanden:

 • Je onderzoekt en analyseert interesses en competenties van onze gebruikers om onze dienstverlening te verbeteren;
 • Je bent verantwoordelijk voor het verzenden van verschillende nieuwsbrieven en blogs;
 • Op basis van data adviseer je onze klanten over de invulling van campagnes;
 • Je koppelt resultaten terug en brengt op basis daarvan nieuwe adviezen uit;
 • Je zorgt dat klanten succesvolle campagnes draaien en deelt met hen de successen;
 • Je denkt mee over strategieën om meer werkgevers te laten profiteren van de voordelen van Qompas;
 • Naast het blij maken van onze klanten, houd je je ook bezig met het vergroten van onze klantenkring.

Na de eerste zes maanden krijg je je eigen klantenportefeuille. Vanaf dat moment word jij aanspreekpunt van een deel van onze klanten en adviseer jij hen hoe ze het beste talent aan zich kunnen binden.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding en 1 tot 4 jaar werkervaring; 
 • Je hebt affiniteit met de doelgroepen scholieren, studenten en starters;
 • Je bent klantgericht en hebt een goede commerciële antenne;
 • Je hebt kennis van database marketing en/of marketing automation;
 • Je bent outgoing, ondernemend en zelfstartend;
 • Je gaat voor een hands-on cultuur en bent in het bezit van een rijbewijs!

Je starterssalaris bedraagt € 2.500,- tot € 3.500,- bruto per maand, afhankelijk van je ervaring en op basis van een werkweek van 40 uur. Daarnaast kun je in deze functie snel stappen zetten in je salaris.

De afdeling Campus
Het Qompas Campus Team is een hecht team dat intensief samenwerkt aan het succesvolle concept. De sfeer is collegiaal, informeel en er is veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Naast de bedrijfsborrels en – uitjes doen we met het team ook een hoop gezellige dingen, zoals onze dagelijkse planksessies en hardlooprondjes, maar ook veel etentjes en borrels.

Bedrijfsprofiel
Qompas (gevestigd in Leiden) brengt al 20 jaar, via een geavanceerd digitaal concept scholieren, studenten en young professionals in direct contact met hogescholen, universiteiten en de top 500 aan werkgevers. We helpen scholieren, studenten en young professionals met hun studie- en carrièrekeuze. Universiteiten, hogescholen en werkgevers uit de top 500 helpen we met het versterken van hun “brand” en de werving van nieuwe studenten en jong talent.

Solliciteren?
De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes. Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met Anne-Roos van Bourgondiën via 06-13971569 of arb@qompas.nl.