Wil je Rijkswaterstaat eens van binnenuit meemaken? En ben je op zoek naar een stageplaats? We bieden een scala aan stagemogelijkheden voor diverse opleidingsniveaus in heel Nederland. Je vind hier alle stage plekken van Rijkswaterstaat! 

Waarom stage lopen?
Een stage biedt je de mogelijkheid om alvast werkervaring op te doen in een functie die je aanspreekt. Ook kun je bij Rijkswaterstaat je bachelor of master afronden. Dankzij je stage of afstudeeropdracht heb je een voorsprong bij het verwerven van een goede baan bij Rijkswaterstaat en kan dit eventueel meewegen bij de selectie van ons traineeship.

Stageplekken
Je kunt onder meer stage lopen bij specialistische afdelingen op het gebied van verkeer- en watermanagement, aanleg- en onderhoud, omgeving- en assetmanagement, maar ook bij algemene afdelingen als HRM, communicatie en inkoop.

Solliciteren
Voor meer informatie neem contact op met het Stagebureau via; stage@rws.nl

Rijkswaterstaat
Rijkswaterstaat is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en bestaat uit zeven landelijke en zeven regionale organisatieonderdelen. Al meer dan 200 jaar werken we dagelijks aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. We beheren en ontwikkelen de rijkswegen, -vaarwegen en -wateren en zetten in op een duurzame leefomgeving. Samen met anderen werken we aan een land dat beschermd is tegen overstromingen. Waar voldoende groen is, en voldoende en schoon water. En waar je vlot en veilig van A naar B kunt. Samenwerken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Dat is Rijkswaterstaat.

Corporate Dienst
De Corporate Dienst is een van de zeven landelijke organisatieonderdelen van Rijkswaterstaat en bestaat uit de eenheid Klant & Services en de drie directies Communicatie, Personeel en Recht, Facilitair en Financiën en Bedrijfsvoering & Inkoop. Wij zorgen voor ondersteuning bij de uitvoering van primaire werkprocessen van het Bestuur, de Bestuursstaf en de andere organisatieonderdelen van Rijkswaterstaat. Dit doen wij door het leveren van bedrijfsvoering diensten tegen zo laag mogelijke kosten op het gebied van HRM, Communicatie, Facilitaire en Financiële dienstverlening en Bestuurlijke Juridische zaken en Vastgoed. Daarnaast zijn we actief buiten Rijkswaterstaat: ook andere rijksoverheden en partijen als gemeenten en waterschappen nemen producten en diensten bij ons af. In totaal werken er ongeveer 1000 mensen binnen de CD, verspreid over bovengenoemde gebieden.

Lisa Groot - Campusrecruiter - recruiter bij Rijkswaterstaat
Lisa Groot - Campusrecruiter
Stel je vraag via: