Wat ga je doen?
Je gaat stage lopen op de afdeling Technisch Medewerker Materieel (TMM) bij het onderhoudsbedrijf Watergraafsmeer in Amsterdam. Dit onderhoudsbedrijf is gespecialiseerd in onderhoud aan het materieel (trein) dat op de hoge snelheidstrajecten rijdt. De onderhoudsconcepten, eisen aan beschikbaarheid en veiligheid zijn zeer vergelijkbaar met die van de Aviation Industry. De TMM afdeling zorgt voor de technische voorbereiding van het onderhoud aan het materieel. Je kunt hierbij denken aan de technische ondersteuning van Productie, het maken van werkinstructies, het analyseren van storingen en het continu verbeteren van zowel het materieel als de productiemethoden.

Waar ben je goed in?
Je volgt de opleiding Aviation Studies of aanverwant en je zit in je 3e jaar van je studie. Je hebt daarnaast affiniteit met techniek en onderhoudsprocessen. Je bent communicatief sterk, beschikt over goede rapportage vaardigheden en je hebt analytisch vermogen. Verder ben je proactief en initiatiefrijk, kan je verantwoordelijkheid dragen en werk je accuraat. De stage start in januari/februari 2015 en duurt 5 maanden (tot en met juni/juli 2015).

Hier ga je werken
Ruim 1,1 miljoen treinreizigers rekenen iedere dag weer op goed werkende en veilige treinen. NedTrain is hier verantwoordelijk voor. Wij zorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week voor het onderhoud, schadeherstel, revisie en reiniging van treinstellen. NedTrain wordt gedreven door techniek. Maar ook veiligheid, kwaliteit, klantgerichtheid en innovatie zijn belangrijke thema’s . Kom je bij ons werken, dan krijg je een veelzijdige en uitdagende baan. Jouw werk doet ertoe! Want zonder treinen, geen NS. Kijk voor meer informatie op www.nedtrain.nl.

Vind je dit interessant?
Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding (tussen de 350 en 500 euro per maand).
Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is. Heb je belangstelling voor deze stage? Je kunt direct solliciteren door naar onze website www.werkenbijns.nl te gaan, waarbij je gevraagd wordt om je cv, cijferlijst en motivatiebrief toe te voegen.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Daphne van der Sprong (Stagecoördinator), telefoon 06-19283568.