Wat ga je doen?

Als stagiaire heb je een breed takenpakket! Je ondersteunt hier de (account) managers. Zo ga je bijvoorbeeld aan de gang met het verzamelen en analyseren van management informatie (maandelijks en ook ad-hoc). Maar, dit is natuurlijk niet je enige taak, ook bereid je studiereizen voor en organiseert evenementen en workshops. Ook pak je wat adminstratieve taken op zoals het het contractbeheer (omzet monitoren, nieuwe contracten opstellen, overzicht bijhouden), het bijhouden van het CRM (adressenbestand) en het beheren van de e-mail inbox. Als laatste neem je aanvragen voor boekingssystemen in behandeling.

Waar ben je goed in?

  • Een enthousiaste (Toeristische) HBO student.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je bent handig met internet, Outlook, Word en Excel én ben je goed met cijfers.
  • Affiniteit met de reisbranche is een pre.

Je beschikt over de volgende competenties;

  • Zelfstandig
  • Betrouwbaar
  • Zorgvuldig
  • Representatief.

Hier ga je werken

Wij zijn een klein, sterk, team van 9 personen. De afdeling BtoB is verantwoordelijk voor circa 20% van de omzet van NSI. Wij zijn het aanspreekpunt voor alle reisagenten, Zakelijk én Leisure, die de verkoop van de internationale treintickets doen (via diverse online boekingssystemen). De klanttevredenheid ligt hoog voor het team BtoB, 89 % van de agenten is enthousiast.

Onze thuisbasis is Amsterdam Centraal, maar wij flexwerken ook op andere NS locaties zoals Utrecht en Amersfoort. Zie voor meer informatie over ons team en wat wij doen onze agentensite: www.nsinternational.nl/agent

Vind je dit interessant?

Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding (tussen de 350 en 500 euro per maand). Tevens hebben we een stage vereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is.

Beschikbaarheid

Minimaal 32 uur – Amsterdam Centraal Station – vanaf augustus/september 2017 voor 4 tot 6 maanden