De afdeling Talent Acquisition van Randstad Groep Nederland is verantwoordelijk voor alle in-, door- en uitstroom van eigen personeel binnen zowel Randstad, Tempo-Team als Yacht. Het specifieke onderdeel Campus Recruitment richt zich op de werving en selectie van onze management- en finance trainees. Ten aanzien van de promotie voor ons bedrijf en bijbehorende traineeship zijn we vertegenwoordigd op diverse evenementen door het land en organiseren we zelf activiteiten. Daarbij kunnen we jouw inzet goed gebruiken!

Gedurende deze stage help jij mee met de organisatie van inhousedagen en andere externe wervingsevenementen, denk hierbij aan carrière evenementen en beurzen gericht op studenten. Daarnaast krijg je een kijkje in de keuken van de selectieprocedure voor het management- en finance traineeship en help je mee met het uitdragen en de ontwikkeling van ons werkgeversmerk door middel van onze 'werken-bij' kanalen (websites en social media).

Onze vorige stagiair Max Habraken (Bachelor Bedrijfskunde/Master Strategic Management):

“Ik ging in de eindfase van mijn bachelor op zoek naar een leuke stage om meer van de praktijk mee te krijgen. Als student bedrijfskunde kan je veel kanten op, maar mijn interesse werd gegrepen door het management traineeship van Randstad Groep Nederland. Toen ik eenmaal gestart was bleek het ‘werkende leven’ veel meer dan van 9 tot 5 op kantoor zijn, zeker bij RGN. Als stagiair campus recruitment word je volledig betrokken bij de werkzaamheden van de campus recruiter, en ook volledig opgenomen in het Talent Acquisition team, ook al ben je er maar een paar maanden. De punten die mij het meest aanspraken waren de vrijheid die je kreeg om uit de stage te halen wat jij er zelf uit wilde halen, de mogelijkheden die er zijn om jezelf te laten zien en de enorm goede sfeer binnen het team.”


Functie-eisen

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Beschikbaar vanaf februari/maart 2020 (duur van de stage in overleg)
  • 24 uur (in overleg)
  • Aantoonbare ervaring binnen het studie- en/of studentenverenigingsleven
  • Proactief en organisatorisch sterk

Arbeidsvoorwaarden

  • Een gezellig en gemotiveerd team
  • Goede begeleiding
  • Het opdoen van organisatorische ervaring
  • Het verbeteren van je selectieskills
  • Marktconforme stagevergoeding van €350,- per maand (op basis van 40 uur)

Contactinfo

Vragen? Neem contact op met onze stagiair campus recruitment via quirine.van.der.meijs@randstadgroep.nl.

We geloven dat diverse teams van belang zijn voor ons als lerende organisatie die voorop wil blijven lopen in de wereld van werk. Want juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei. Van collega's, klanten, kandidaten en daarmee van Randstad. Heb jij een uniek talent? We ontmoeten je graag.