Wat ga je doen?

Op de afdeling Communicatie bied je in het team Content&Creatie ondersteuning bij de uitvoering van communicatieactiviteiten en projecten. Je schrijft teksten en houdt interviews voor nieuwsbrieven, het personeelsblad en intranet. Op creatieve wijze bedenk je bijvoorbeeld leuke weetjes door de diverse plasmaschermen die in het gebouw hangen. Je voert redactie op aangeleverde artikelen en helpt bij de totstandkoming van het personeelsblad. Daarnaast ondersteun je bij de vlekkeloze uitvoering van veelsoortige communicatieactiviteiten en -projecten.

Waar ben je goed in?

Je studeert HBO Communicatie of vergelijkbaar en zit in je 3e jaar van je studie. Je beschikt over de volgende competenties; je bent zelfstandig, flexibel, houd je aan strakke deadlines en bent goed in samenwerken. Je hebt ervaring met het schrijven van prettig leesbare teksten en je hebt gevoel voor verhoudingen. De stage start per januari/februari 2015 en duurt 5-6 maanden.

Hier ga je werken

NS Reizigers wil dat meer mensen vaker de groene trein nemen. Daarmee dragen wij bij aan de mobiliteit, vitaliteit en leefbaarheid van Nederland. Wij zijn mensen die mensen naar mensen brengen. We maken onze dienstverlening in het bijzijn van de reiziger. Wij zijn hét gezicht van NS en brengen dagelijks ruim één miljoen mensen naar hun bestemming: of het nu om werk of vrije tijd gaat, zoals een bezoekje aan familie, een leuk museum, een dagje strand of het bezichtigen van een mooie stad. Attente dienstverlening vraagt om continue afstemming van alle mensen, middelen, activiteiten en techniek binnen ons bedrijf. Met circa 11.000 medewerkers, van machinist tot hoofdconducteur, van logistiek medewerkers tot marketeers op kantoor, met z’n allen proberen we dagelijks ons steentje bij te dragen aan attente dienstverlening. Onze kernwaarden zijn gastvrij, proactief, vakkundig en verbindend.

Vind je dit interessant?

Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding (tussen de 350 en 500 euro per maand).
Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is. Heb je belangstelling voor deze stage? Je kunt direct solliciteren door naar onze website www.werkenbijns.nl te gaan, waarbij je gevraagd wordt om je cv en motivatiebrief toe te voegen.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Daphne van der Sprong (Stagecoördinator), telefoon 06-19283568.