Hoe jij het verschil kunt maken
Voor ons Dijkversterkings project in Zwolle-Ost hebben we ruimte voor een toffe stage-ervaring. Het project is in samenwerking met het Waterschap en heeft als doel: De dijkversterking van maar liefs 30km realiseren. Een enorme klus. Momenteel zit het project in de planuitwerkingsfase. Dit houdt in dat er veel contact moet worden gelegd met verschillende partijen en de directe leefomgeving en daarnaast moet het papierwerk ook kloppen. Dus lijkt het je tof om alles voor te bereiden zodat onze collega’s in 2024 de uitvoering in kunnen? Grijp dan deze unieke kans.

Zodra je bij ons start ben je vanaf dag één onderdeel van het projectteam en krijg jij de kans om je verder te ontwikkelen. Uiteraard krijg je goede begeleiding van een van onze ervaren collega’s, maar daarnaast heb je ook veel vrijheid en zelfstandigheid in je werkzaamheden.

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Algehele ondersteuning aan de voorbereiding van het project
 • Contacten leggen met verschillende mensen die betrokken zijn bij het project
 • Werkzaamheden logistieke voorbereiding
 • Ontwerpen, papieren voorbereidingen en bezigheden rondom vergunningaanvraag
 • Initiatief nemen op de onderwerpen die jij tof vind

Jij kunt het verschil maken als je het volgende meebrengt:

 • Een technische achtergrond met interesse in bijvoorbeeld Civiele Techniek of Technische Bedrijfskunde (mbo/hbo)
 • Beschikbaar voor een meewerkstage per September 2022
 • Goede kennis van de Nederlandse taal
 • Teamplayer

Wat je kunt verwachten:

 • Carrièremogelijkheden: Wij bieden jou de mogelijkheid om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen door je de juiste begeleiding te geven.
 • Young Boskalis: Young Boskalis is een club van young professionals in verschillende functies en bied je de mogelijkheid om een waardevol netwerk op te bouwen en kennis en ervaringen uit te wisselen. Young Boskalis organiseert diverse online activiteiten, zoals bootcamp, wijn- & bierproeverijen en project of scheepsbezoeken.
 • Warm welkom: Je kunt rekenen op een warm welkom zodat jij je snel thuis voelt bij Boskalis. Tijdens jouw online onboarding programma vertellen we alles wat je moet weten over Boskalis!

Over Boskalis
Stage lopen bij Boskalis Nederland is een geweldige kans om de verschillende aspecten van jouw toekomstige vak goed te leren kennen! Het mooiste is dat je binnen Boskalis het alles omvattend infrawerk tegenkomt. Van kunstwerken tot dijkversterking en betoncontructies. Van voorbereiding, ontwerp en inkoop tot buitenwerk/uitvoering. We doen het allemaal zelf. Hoe gaaf is dat?

Wil je meer weten?
Geïnteresseerd? Solliciteer door jouw gegevens in te vullen en je cv en motivatiebrief te uploaden op onze careers site. Je ontvangt altijd direct een ontvangstbevestiging per e-mail.

Vragen? Onduidelijkheden? We helpen je graag! Neem contact op met Haider Naeem van de Young Talent Desk.

Luke Zacharias - Recruiter - recruiter bij Boskalis
Luke Zacharias - Recruiter
Stel je vraag via: