Houd jij van aanpakken, ben je enthousiast en gedreven en wil je ervaring opdoen als HR meewerkstagiair bij een van de grootste werkgevers van Nederland? Dan ben jij diegene die we zoeken!

De afdeling HR Recruitment van PostNL is verantwoordelijk voor de werving en selectie van stagiairs en talentvolle starters, Management Trainees, op de arbeidsmarkt. Ons team bestaat uit een manager, twee graduate recruiters, een recruitment assistent en een HR stagiair.
Je zal volledig meewerken op de HR Recruitment afdeling van PostNL binnen het team Graduate Recruitment. Je houdt je voornamelijk bezig met het organiseren en coördineren van events. Dit zijn events die in samenwerking met studieverenigingen worden georganiseerd. Maar ook events zoals inhousedagen die wij zelf vanuit PostNL organiseren om potentiële starters kennis te laten maken met onze organisatie. Bovendien onderhoud je contacten met studieverenigingen aan universiteiten in heel Nederland. Je stemt de events inhoudelijk af met de recruiters en regelt alle logistieke aspecten.

Daarnaast zit je in het bestuur van de Stagiairs PostNL (STAP), waardoor je de stageperiode van alle stagiairs bij PostNL een extra dimensie geeft. Je organiseert o.a. een maandelijks evenement binnen de organisatie voor de stagiairs van PostNL en je maakt elke maand de STAP nieuwsbrief.

Jouw profiel

  • Je bent HBO of WO student of recent afgestudeerd;
  • Je hebt ervaring met het organiseren van activiteiten of evenementen;
  • Je wilt meer te weten komen over het HR / Recruitment werkveld;
  • Je bent beschikbaar vanaf 10 juni voor 4-5 dagen per week voor de duur van minimaal 3 maanden;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent flexibel;
  • Je kan goed overzicht houden, werkt secuur en georganiseerd.

Wat biedt PostNL?

  • PostNL biedt een leuke en informele werkomgeving;
  • Een dynamische organisatie die volop en altijd in beweging is;
  • Een marktconforme stagevergoeding;
  • De Stagiairs PostNL (STAP) – voor en door stagiairs – geeft je stageperiode een extra dimensie. STAP-leden organiseren zelf activiteiten, met ondersteuning van HR en Young PostNL. Als lid van deze club maak je kennis met ons bedrijf en collega stagiairs

De organisatie
PostNL is de vindingrijke partner in de wereld van verzenden en ontvangen. Dat zijn wij al 200 jaar. We zijn in de eerste plaats actief op het gebied van post, pakketten en e-commerce, maar bieden ook diensten aan op het gebied van data- en documentmanagement, direct marketing en fulfilment. Buiten Nederland zijn we actief in Duitsland, Italië, België en Luxemburg. We lopen graag voorop. We zijn het modernste postbedrijf van de wereld. Daar zijn we trots op. Als het eerste beursgenoteerde postbedrijf zijn we een voorbeeld voor de rest van de wereld in het automatisch sorteren van brieven. Daarnaast speelt ons innovatieve pakkettennetwerk optimaal in op de wensen van webwinkeliers.

Solliciteren?
Qompas mag exclusief haar talenten aandragen bij PostNL! Je kunt je cv en motivatiebrief versturen naar Vera van Etten via vve@qompas.nl. Mocht je meer informatie willen, aarzel dan niet om contact op te nemen via 071-581 55 88.