Wat ga je doen?
Voor het bedrijfsonderdeel NS Stations zijn we op zoek naar een stagiair(e) die zich onder andere zal bezig houden met dagelijkse werkzaamheden als het verzorgen van nieuwsbrieven, social media, het opmaken van promotiematerialen en het plannen van marketingacties. Je krijgt ook een aantal eigen projecten waar jij verantwoordelijk voor bent. Je kunt hierbij denken aan het optimaliseren van het procedureboek en trainingsboeken.

Waar ben je goed in?
Wij zoeken een 3e jaars HBO student(e) die een opleiding volgt in de richting van communicatie of marketing. Studieachtergrond is niet het belangrijkste, we zoeken iemand die zijn tanden in projecten wil zetten en veel ervaring in de praktijk op wil doen. Ervaring op het gebied van foodservice door middel van een bijbaan of stage is een pré. Ben jij communicatief vaardig, zelfstandig, heb jij goede kennis van Microsoft Office en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, solliciteer dan nu via de button ‘solliciteren’!

Duur van de stage De stage start in januari/februari 2015. Het betreft een fulltime stage voor een periode van 5-6 maanden.

Hier ga je werken
Wij werken aan de best mogelijke dienstverlening aan onze klanten, omdat we willen bijdragen aan mobiliteit, vitaliteit en leefbaarheid. Dat vraagt om continue afstemming van alle mensen, middelen, activiteiten en techniek die daarbij betrokken zijn. Bij NS Stations brengen we onze stations tot leven. Door er gebieden van te maken waar mensen kunnen aankomen, vertrekken, wonen, werken, leren en ontspannen. Veilig en comfortabel. Hiermee creëren we multifunctionele, aangename en leefbare stationsgebieden met een uitgebreid aanbod aan service, producten en diensten. Met als resultaat: een aantrekkelijke plek waar miljoenen mensen ons wekelijks bezoeken en waar bedrijven zich graag willen vestigen. NS Stations beheert, ontwikkelt en exploiteert strategisch vastgoed en circa 400 stations.
Je gaat aan de slag voor de eigen formule Smullers, een eigentijdse snackbar met een no nonsense houding en snelle en vriendelijke service. Smullers is onderdeel van de Business Unit Foodservice en heeft meer dan 35 winkels door heel Nederland.

 

Vind je dit interessant?
Stagelopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding. De stagevereniging (interNS) organiseert elke maand allerlei interessante en leuke activiteiten waarbij je andere stagiair(e)s ontmoet en kennis maakt met de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is.
Heb je belangstelling voor deze stage? Je kunt direct solliciteren door op de button ‘solliciteren’ te klikken waarbij je gevraagd wordt om je CV en motivatiebrief toe te voegen.

Beschikbaarheid
Neem voor meer informatie contact op met Daphne van der Sprong (Stagecoördinator) via 030-2353646 of 06-19283568.