Wat ga je doen?

Binnen de afdeling Marketingcommunicatie van NS Reizigers is het NS Klantmedia Team (4 personen) verantwoordelijk voor de NS communicatiemiddelen richting consumenten. Je kunt hierbij denken aan het relatiemagazine Spoor, de NS-nieuwsbrief, de website www.ns.nl en digitale schermen op het perron en in de trein.Gedurende je stage opdracht krijg je de verantwoordelijkheid voor verschillende projecten ter ondersteuning van het team. Het onderwerp van jouw project zal afgestemd worden met je begeleider op basis van jouw interesses en actuele vraagstukken binnen de afdeling. Mogelijke werkzaamheden zijn het meewerken en meedenken bij de verschillende middelen. Je kunt ook denken aan het analyseren van de middelen en het geven van adviezen ter optimalisatie.
Het is mogelijk om je stage te combineren met een opdracht vanuit je onderwijsinstelling, maar je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken. De stage begint in augustus/september 2015 en duurt tot en met januari 2016.

Waar ben je goed in?

Wij zoeken een student(e) die een opleiding volgt in de richting van marketingcommunicatie op HBO/WO niveau. Om de rol van stagiair(e) goed te kunnen vervullen beschik je over de volgende eigenschappen: analytisch, communicatief vaardig, zelfstandig, flexibel en sociaal. Daarnaast zijn we op zoek naar iemand die pro-actief is, van aanpakken weet, zich verantwoordelijk voelt en mensen mee kan nemen in zijn/haar enthousiasme.

Hier ga je werken

NS Reizigers wil dat meer mensen vaker de groene trein nemen. Daarmee dragen wij bij aan de mobiliteit, vitaliteit en leefbaarheid van Nederland. Wij zijn mensen die mensen naar mensen brengen. We maken onze dienstverlening in het bijzijn van de reiziger. Wij zijn hét gezicht van NS en brengen dagelijks ruim één miljoen mensen naar hun bestemming: of het nu om werk of vrije tijd gaat, zoals een bezoekje aan familie, een leuk museum, een dagje strand of het bezichtigen van een mooie stad. Attente dienstverlening vraagt om continue afstemming van alle mensen, middelen, activiteiten en techniek binnen ons bedrijf. Met circa 11.000 medewerkers, van machinist tot hoofdconducteur, van logistiek medewerkers tot marketeers op kantoor, met z’n allen proberen we dagelijks ons steentje bij te dragen aan attente dienstverlening. Onze kernwaarden zijn gastvrij, proactief, vakkundig en verbindend.

Vind je dit interessant?

Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding (tussen de 350 en 500 euro per maand).
Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is. Heb je belangstelling voor deze stage? Je kunt direct solliciteren door naar onze website te gaan https://werkenbijns.nl/vacatures/meewerkstage-marketingcommunicatie-utrecht-hbowo/ waarbij je gevraagd wordt om je cv en motivatiebrief toe te voegen.

Meer informatie?
Neem voor meer informatie contact op met Daphne van der Sprong (Stagecoördinator), telefoon 030- 235 36 46