Wat ga je doen?

Voor deze stage zoeken we een stagiair(e) die onze accountmanagers voor Business en Leisure Travel gaat ondersteunen. De stage is zeer veelzijdig en je zult veel contact hebben met allerlei afdelingen binnen NS. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan van het verzamelen en analyseren van management informatie, het klaarmaken van pers- en studiereismappen en het samenstellen van presentaties. Je houdt je bezig met het aanvragen van dienstreizen en studiereizen en goedkeuren van aanmeldingen voor de agentensite. Voor de agenten worden ook regelmatig evenementen georganiseerd waarbij jij verantwoordelijk bent voor het verzenden van de uitnodigingen en bijhouden van de aanmeldingen. Andere taken bestaan uit het beantwoorden van vragen per mail en telefoon en bijwerken van adressenbestanden.

Waar ben je goed in?

Om succesvol te zijn volg je een HBO studie en beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. De startdatum van de stage is september 2015 en duurt 4- 6 maanden. Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar voor meewerkactiviteiten. Daarnaast ben je handig met internet, outlook, word en excel en ben je goed met cijfers. Je beschikt over de volgende competenties; je bent zelfstandig, betrouwbaar, zorgvuldig en representatief. Affiniteit met de reisbranche is een pre.

Hier ga je werken

Met NS International bieden we je ook een loket voor alle (inter)nationale bestemmingen, met de hogesnelheidstreinen: Thalys, ICE International, TGV, Eurostar en de internationale Intercity’s naar Berlijn en Brussel. NS verkoopt internationale tickets naar meer dan 2700 bestemmingen in meer dan 30 landen. Zo brengen we verre bestemmingen dichterbij. Ondertussen werken we hard aan manieren om het reizen met ons nog aantrekkelijker te maken, zoals onze lounges op de stations Amsterdam, Rotterdam en op Schiphol. Innovatief, duurzaam en marktgedreven ondernemen is bij ons de sleutel tot succes en groei.

Vind je dit interessant?

Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding (tussen de 350 en 500 euro per maand). Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is.
Heb je belangstelling voor deze stage? Je kunt direct solliciteren door naar de website te gaan https://werkenbijns.nl/vacatures/meewerkstage-business-en-leisure-travel-hbo-amsterdam/ waarbij je gevraagd wordt om je CV en motivatiebrief toe te voegen.

Meer informatie?
Neem voor meer informatie contact op met Daphne van der Sprong (stagecoördinator) via 030-2353646.