WAT GA JE DOEN?
Als stagiair(e) Social Media & Webcare ondersteun je ons in diverse website- en online marketing werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het bedenken en onderhouden van artikelen op de website, het vullen van de Instagrampagina’s van TKMST en Qompas StudieKeuze en zorgt ervoor dat alle informatie up-to-date is. Ook onderhoud je het contact met onze scholierenredactie. We gaan komend jaar over op een nieuwe huisstijl en een nieuwe website, dus mooie projecten om veel van te leren als het gaat om projectplanning, storytelling en design. Verder analyseer je concurrenten, de gebruiksvriendelijkheid van onze websites en stelt aan de hand van jouw bevindingen verbeteringen voor.

WIE BEN JIJ?
- Je bent een 3e of 4e jaars hbo- student in de richting van Marketing of Communicatie;
- Je bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar;
- Je hebt affiniteit met social media;
- Je hebt oog voor (web)design;
- Je bent secuur en planmatig;
- Je woont in de buurt van Leiden.

WAT BIEDEN WE JOU?
- Een leerzame, toffe stage vanaf september 2020;
- Gezellige collega’s en bedrijfsborrels om nooit te vergeten;
- Dagelijks verse broodjes voor lunch;
- Een gedreven en enthousiaste werkomgeving;
- En natuurlijk een stagevergoeding!

WIE ZIJN WIJ?
Met TKMST.nl en Qompas StudieKeuze helpen wij bijna 500.000 scholieren per jaar met het vinden van een (vervolg-)studie. Door informatie te geven over onderwijsinstellingen, opleidingen, studiekeuzetesten en de open dagen kalender. Daarnaast hebben we een studenten- en scholierenredactie, die in de vorm van blogs & vlogs vertelt over het leven als student en scholier.

SOLLICITEREN?

Ben je geïnteresseerd? Stuur je cv met motivatiebrief dan op naar pve@tkmst.nl. De sollicitatieprocedure bestaat uit 2 gespreksrondes. Meer weten? Bel of app gerust naar mij 06 13 42 15 50.