Stagewerkzaamheden

Tijdens deze meewerkstage geef je support aan de Reward consultants bij de uitvoering van het vitaliteitsprogramma LEEFVitaal! en andere Well being onderwerpen zoals arbobeleid. In 2020 wil ABN AMRO verder invulling geven aan het bestaande vitaliteitsprogramma om medewerkers te inspireren en te faciliteren om een gezonde(re) levensstijl te realiseren. De focus van deze meewerkstage ligt op de uitrol van de visie, de communicatie en de marketing van het vitaliteitsprogramma.
Jij maakt je er hard voor dat iedereen bekend is met het aanbod en gaat deelnemen. Daarnaast komen ook verschillende organisatorische aspecten aan bod (planning, logistiek en contact met leveranciers etc.). Je helpt ook mee met het organiseren van workshops en inspirerende evenementen voor onze medewerkers en andere activiteiten ter bevordering van het welzijn van de medewerkers van ABN AMRO.

Je werkomgeving
HR Reward is onderdeel van het HR Employee Experience Center. HR Reward formuleert al het arbeidsvoorwaardelijk gerelateerde beleid van ABN AMRO. HR Reward vertaalt dit naar beloningsinstrumenten en arbeidsvoorwaarden en ziet toe op de toepassing van dit beleid. Het team Well being binnen Reward is verantwoordelijk voor het ontwerp en de implementatie van de strategie en het beleid ten aanzien van onder andere arbo, vitaliteit, zorgverzekering, verzuim en arbeidsongeschiktheid.

Je profiel
Wie ben jij?

Je hebt een hands-on mentaliteit. Je bent enthousiast over thema’s die het welzijn van medewerkers raakt. Vitaliteit is voor jou een belangrijk onderwerp en je vindt het leuk om mensen hierover enthousiast te maken. Verder volg je een HBO/WO opleiding en bij voorkeur in de richting van psychologie, HR, communicatie of marketing. Je bent op zoek naar een meewerkstage waar je jezelf kan ontwikkelen.

Kwalificaties en vaardigheden

  • Je beheerst communicatieve vaardigheden
  • Je hebt een proactieve, nieuwsgierige en creatieve persoonlijkheid
  • Je kan goed planmatig werken

We bieden
ABN AMRO investeert veel in de opleiding en de persoonlijke ontwikkeling van jong talent. Stages spelen hierbij een belangrijke rol. Het is dé manier om jouw talent in de praktijk te bewijzen en ABN AMRO écht te leren kennen. Je stage is in een vakgebied dat sterk in beweging is. De LEEFVitaal! initiatieven waaraan je meewerkt, hebben echt impact in de dagelijkse praktijk. Ook krijg je alle gelegenheid om mee te kijken op andere gebieden waar jij meer van wilt weten. Natuurlijk mag jij zelf ook meedoen aan de LEEFVitaal! activiteiten.

Interesse?
Stuur dan je cv en motivatiebrief naar Siham Arous, HR Reward stagiaire via siham.arous@nl.abnamro.com. Voor meer informatie kun je ook bellen: 0683424452. WE maken graag kennis met je.