Daarom kies je voor deze vacature

  • Je werkt voor de consumentenmarkt in een agile acquisitie team.
  • Er is genoeg ruimte om binnen het team zelfstandig te werken.
  • Geen dag is hetzelfde als stagiair(e) content marketing!

Janine, huidige stagiaire: “NS stoffig? Nee, zeker niet! NS is een leerzame plek waar je vol enthousiasme wordt ontvangen. Als stagiair(e) draai je volledig mee, je krijgt vanuit je collega's veel vertrouwen en de verantwoordelijkheid om zaken zelf op te pakken en uit te voeren.”

Zo werkt het
Je gaat aan de slag als marketing stagiair binnen de consumentenmarkt, specifiek gericht op het gebied van mensen die er een dagje op uit willen gaan met de trein. Daarbij ligt de focus van je werk op het inrichten en in de markt zetten van ons platform nsfavourites.

Je gaat meehelpen met het aanjagen van ons nieuwe inspiratieplatform nsfavourites.nl via verschillende kanalen zoals e-mail, social media en externe media. Hier hoort ook het produceren van deze campagnemiddelen bij. Ook draag je bij aan content voor de NS Nieuwsbrief, de Inspiratiespecial, Instagram en Facebook. Daarnaast zal je het proces rondom de nsfavourites-aanbiedingen managen met de partij die de aanbiedingen regelt, tot en met het moment waarop ze live gezet worden.

Onze marketing- communicatie- en sales professionals gebruiken de nieuwste technieken om de juiste boodschap bij de juiste doelgroep te brengen. We werken daarbij steeds meer in agile teams om onze commerciële expertise en slagkracht te vergroten.

Hier gebeurt het
Je komt te werken in het kantoor met het beste uitzicht van Utrecht. Op de 15e etage van ons hoofdkantoor werken we in open ruimtes waar we veel kunnen overleggen en makkelijk even kunnen brainstormen. Het team waarin je komt te werken bestaat uit ongeveer 11 collega’s die zich bezighouden met marketing van alle (potentiële) treinreizigers van Nederland. .

Om treinreizigers zoveel mogelijk zitplaats te geven in de spits, reizen we buiten de spits. Sommige collega’s beginnen daarom heel vroeg, anderen weer wat later. Ook pauzes worden verschillend ingevuld, sommige collega’s gaan graag een frisse neus halen, anderen lunchen liever op kantoor. En als je onderweg bent, lunch je ook wel eens in de trein!

Dit neem je mee

  • Je volgt een hbo of wo opleiding richting marketing, communicatie of een andere vergelijkbare studie.
  • Je zoekt een fulltime meewerkstage voor minimaal 4 maanden vanaf februari 2019.
  • Je bent zelfstandig, contactueel, creatief en je houdt van aanpakken.
  • Je hebt affiniteit met het schrijven van leuke content om op te nemen in de verschillende campagnemiddelen (e-mail, social media, externe media).

Op NS kun je rekenen
Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding (tussen de 350 en 500 euro per maand). Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is.

Solliciteren naar deze stage
En? Ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Binnen enkele minuten ontvang je een automatische sollicitatiebevestiging. Wij laten je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen twee weken weten of we je uitnodigen voor een gesprek.

Nog vragen? Bel met Kaleb Wong van de stagedesk via 06-57124407 of mail naar stagedesk@ns.nl.

Goed om te weten:

  • Bij NS vinden we iedereen uniek. Dit zie je in alles wat we doen, en dus ook in ons aannamebeleid.
  • Een achtergrondonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.
  • Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.
Dan Leenman - Recruitment Stagedesk - recruiter bij NS
Dan Leenman - Recruitment Stagedesk
Stel je vraag via: