Daarom kies je voor deze vacature

 • Jij weet wat mensen leuk vinden en wat er speelt in de wereld.
 • Door jouw inzet tover jij een glimlach op het gezicht van onze reizigers.
 • Je wilt het communicatievak in al zijn facetten leren.

Freek: “Op mijn eerste dag stond ik naast Dafne Schippers op de foto, een week later voorop de Metro en daarna mocht ik zelf de activatie en communicatie rondom Lowlands regelen.”

Zo werkt het
Ben je gastvrij, sportief, muzikaal en/of creatief? Dan ben je meer dan welkom om een bijdrage te komen leveren aan de communicatie- en merkactivaties bij alle grote evenementen in Nederland waar de trein stopt: Festivals als Pinkpop, Concerten in het Goffertpark of de Arena, sportwedstrijden, beurzen en natuurlijk grote nationale evenementen als de Vierdaagse, Carnaval, Koningsdag en -wie weet ooit weer- de Elfstedentocht. Zo speel jij een grote rol in het toveren van een glimlach op het gezicht van onze reizigers.

Dit neem je mee

 • Je bent een HBO/WO student(e) met een hotelschool-, media-, event-, communicatie- of andere opleiding waar je sociale vaardigheden goed in ontwikkeld worden.
 • Je zoekt een een fulltime meewerkstage vanaf begin 2019.
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Je vindt het leuk om te organiseren en samen te werken in een team.
 • Je bent sociaal, hands on mentaliteit, opgewekt, creatief, midden in de maatschappij, flexibel en je hebt oog voor details.

Hier ga je werken
Als stagiair(e) werk jij mee op de afdeling Merk & Sponsoring. De afdeling bouwt en beschermt het merk NS. Dat is hard werken als je altijd onder een vergrootglas ligt. Maar dat kun je ook omkeren en in je voordeel gebruiken. Het bouwen aan het NS-merk gebeurt o.a. met merkactivatieprogramma’s. Als de bestemming leuk is, kunnen we immers de reis ook leuk maken.

Jouw plekje is op de 17e verdieping in ons hoofdkantoor in het centrum van Utrecht. Maar hier blijf jij uiteraard niet zitten. Jij bent, letterlijk en figuurlijk, in beweging. In jouw agenda staan verschillende evenementen en andere programma’s (lezen, bewegen, erfgoed en zo goed als alle nationale evenementen) waarmee wij onze klanten -en eigenlijk heel Nederland- kennis laten maken met de aspecten van onze dienstverlening die onze gastvrijheid en maatschappelijke rol illustreren.

Op NS kun je rekenen
Stage lopen bij NS betekent theorie en kennis direct toepassen in de praktijk, stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling en grenzen verleggen waarbij je vanuit NS goede begeleiding krijgt. Naast een zorgvuldige begeleiding ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding (tussen de 350 en 500 euro per maand). Tevens hebben we een stagevereniging (interNS) die jou de mogelijkheid biedt om kennis te maken met andere stagiair(e)s en de verschillende bedrijfsonderdelen die NS rijk is.

Solliciteren naar deze stage
Het betreft een meewerkstage voor ongeveer 36 uur per week in de periode vanaf begin 2019 en duurt zo lang als jij kan.

En? Ben je enthousiast geworden?
Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Binnen enkele minuten ontvang je een automatische sollicitatiebevestiging. Wij laten je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen twee weken weten of we je uitnodigen voor een gesprek.

Nog vragen? Bel met Dan Leenman van de stagedesk via 088-6713633 of mail naar stagedesk@ns.nl.

Goed om te weten:

 • Bij NS vinden we iedereen uniek. Dit zie je in alles wat we doen, en dus ook in ons aannamebeleid.
 • Een achtergrondonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.
 • Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.
Dan Leenman - Recruitment Stagedesk - recruiter bij NS
Dan Leenman - Recruitment Stagedesk
Stel je vraag via: