Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling en planologie waarbij je de mogelijkheid krijgt om mee te werken aan diverse projecten? Wij zoeken (gewenste start september 2022, andere startdatum is bespreekbaar) een full time (40 uur per week) meewerkstagiair(e) die wil bijdragen aan onze projecten. Tijdens je stage werk je mee aan bijvoorbeeld omgevingsvisies, risicodialogen, ontwikkelvisies, zonne-energie potentiescans en participatiebijeenkomsten. Als stagiair(e) werk je mee binnen onze groep, Smart Urban Environment in het team Urban Development. Onze groep bestaat uit adviseurs met verschillende achtergronden zoals planologie, sociale geografie, milieukunde, bedrijfskunde, stedenbouw, economie en landschapsarchitectuur.

Wat je doet als stagiair(e) ruimtelijke ontwikkeling
Als meewerkstagiair(e) werk je mee in integrale projectgroepen die werken aan diverse ruimtelijke transities en opgaven. Dit zijn uiteenlopende projecten, zoals het opstellen van ambitiedocumenten, beleidsvisies, ruimtelijke strategieën, masterplannen, etc. Hiermee verwachten wij jou een uitdagende stage te kunnen bieden in een integraal team binnen RHDHV. Het betreft specifiek een meewerkstage. Dit betekent dat wij binnen deze stage momenteel geen ruimte voor een afstudeerstage met onderzoeksopdracht bieden.

Je werkt voornamelijk vanuit onze vestiging in Amersfoort of vanuit huis en wisselt dit mogelijk af met een van onze andere kantoren en soms bij klanten. Gezien de COVID-19 situatie werken wij op dit moment deels vanuit huis. Rond de start van de stage bekijken wij samen de mogelijkheden qua werklocatie.

Waar je komt te werken
Royal HaskoningDHV is een internationaal, onafhankelijk ingenieursbureau, in advies en projectmanagement dat 140 jaar technische expertise integreert met digitale technologieën en softwareoplossingen. Onze 6.000 collega's werken vanuit kantoren in meer dan 25 landen over de hele wereld. Met onze missie Enhancing Society Together dragen we bij aan een betere samenleving en maken we de levens van grote groepen mensen wereldwijd gemakkelijker, gezonder en veiliger. Als onze nieuwe stagiar(e) word je onderdeel van ons Urban Development team.

Je wordt begeleid door 2 ervaren stagebegeleiders vanuit RHDHV die samen met jou een succesvolle en leerzame stage tegemoet gaan. Je werkt mee in projectteams, leert integraal werken en je leert hoe het is om in een groot adviseursbureau te werken. Daarnaast verrijk je jezelf met kennis en expertise over actuele ruimtelijke transities. Stagelopen bij Royal HaskoningDHV is een goed begin van een succesvolle carrière bij ons of elders.

Wat je meebrengt

  • academisch denkniveau;
  • bij voorkeur de opleiding planologie, ruimtelijke planning, sociale geografie of vergelijkbaar. Passende opleidingen zijn bijvoorbeeld:
  • Ruimtelijke Planning/ Urban Environmental Management - Wageningen Universiteit.
  • Geografie, Planologie en Milieu/ Environmental and Society Studies - Radboud Universiteit Nijmegen.
  • Sociale Geografie – Universiteit van Utrecht.
  • je hebt affiniteit met de genoemde onderwerpen en kennis van de recente ontwikkelingen in het vakgebied;
  • je bent ondernemend, enthousiast en werkt graag in teamverband;
  • Nederlandse schrijf en spreekvaardigheid (gezien het merendeel van het beleid in het Nederlands is);
  • je bent 40 uur per week beschikbaar voor minimaal 4 maanden, gewenste startdatum is begin september 2022 (een andere doorlooptijd en startdatum is bespreekbaar).

Dit krijg je van ons
Naast een leerzame, uitdagende en leuke stageperiode bieden wij een stagevergoeding aan.

Are you our new colleague?
We maken graag kennis met je! Klik op de solliciteer button onder aan de pagina en upload je cv en motivatiebrief. Na ontvangst van je sollicitatie nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Maarten Wansink via maarten.wansink@rhdhv.com of telefonisch via +31 6 82492839.

Acquisitie op deze vacature door bureaus is niet gewenst en aangeboden kandidaten worden niet in behandeling genomen.